BOKSZAKTRAINING

 

DON’T STOP WHEN YOU ARE TIRED. STOP WHEN YOUR DONE

De kracht van onze Bokszaktraingen

Een zaktraining bij TTM bestaat uit een “Total Body Workout” om je verstand op nul te zetten en je hoofd even helemaal leeg te maken. In één uur tijd wordt er een combinatie van het boksen en kickboksen op de bokszak afgewisseld met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Je kunt hierbij denken aan oneindig veel variërende oefeningen met als basis squats, (ring)pull-ups, (box)push-ups en sit-ups.

Gedurende het uur werken we met de groep zowel fysiek als mentaal naar een hoger niveau. Naast de bokszakken werken we ook op trapkussens en voeren we variërende core versterkende oefeningen uit op de yogamat.  Op zeer korte termijn zal je naast een toename van conditie, spierkracht, coördinatie, mobiliteit en flexibiliteit ook resultaten terugzien aan jouw lichaam.

De zaktraining bij TTM is een ideale les om lichaam en geest in balans te brengen. Je bent zo bezig met je training, de groep en de instructies van de coach dat er geen ruimte is voor andere prikkels. Alleen jij, jouw lichaam, hartslag en ademhaling is het enige wat telt in de les.

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Twijfel je? Bij twijfel altijd doen!

Een Bokszaktraining uitproberen?

  • Verbeter je conditie

  • Verbeter je (kickboks) techniek

  • Verbrand calorieën

  • Fysiek en mentaal sterker