BODYSHAPE

Calory Burn | Conditie | Spieruithoudingsvermogen | Full-Body

De kracht van onze bodyshape lessen

De Bodyshape les is een échte “Calory Burn” les, waarbij je met motiverende muziek en enthousiaste coach werkt aan alle spiergroepen van je lichaam.

Door uitdagende full-body oefeningen verbeter je je kracht & conditie. De oefeningen variëren van trainen met eigen lichaamsgewicht tot aan werken met lichte Dumbells, steps, weerstandselastieken en nog veel meer!

Samen met de groep en coach werk je gedurende 6 weken aan het zelfde programma. Iedereen kan meedoen met deze les en je hoeft totaal niet ritmisch te zijn. De eerste keer zal misschien wat zwaarder zijn, maar geloof ons, na een paar weken draai jij het hele programma prima mee. Je kunt zelfs bij sommige oefeningen kiezen voor een zwaardere variant of de gewichten gaan verhogen.

Nu het leukste…..Wanneer je denkt Yes, de spierpijn wordt minder, het gaat steeds beter, veranderen we de les. Je leest het goed, want iedere 6 weken wordt het gehele programma vernieuwd met nieuwe muziek, oefeningen en materialen. Op die manier blijft de les extra leuk, vernieuwend & uitdagend.

De les is in de nieuwste zaal van TTM en wordt gegeven voor dames en heren. Altijd al zelf een bodyshape les willen ervaren? Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar het zelf!

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een Bodyshape les uitproberen?