BUIK BILLEN EN BENEN

 

LIFE HAS UPS AND DOWNS WE CALL THEM SQUATS

De kracht van onze Buik Billen en Benen lessen

De focus van de buik, billen en benen les ligt op het onderlichaam. Deze les wordt ook wel een krachttraining genoemd. Tijdens deze les werken we met verschillende krachtoefeningen, die de spiergroepen in het onderlichaam prikkelen. Oefeningen zoals de squat, deadlift, goodmorning en hiptruster komen bij deze les aan bod. Het doel van de BBB les is het sterker maken van de spieren. Elke maandagavond, dinsdag- en donderdagochtend wordt deze les gegeven. Iedere BBB training heeft een gevarieerd programma. Geen één les is hetzelfde. De conditie wordt minder geprikkeld dan bijvoorbeeld bij een strength & intensity training. De krachttraining wordt uitdagend geprogrammeerd, zodat de spierpijn aanwezig is en je na afloop een voldaan gevoel ervaart.

Zowel beginnende als gevorderde sporters kunnen deelnemen aan de BBB-lessen en op eigen niveau meetrainen. Het niveau van de training kan naar wens worden afgestemd. Na de gezamenlijke warming up worden de oefeningen doorgenomen door de coach. Per oefening wordt de techniek duidelijk uitgelegd. Ook worden verschillende varianten doorgenomen, die het lichter of zwaarder maken. Na de uitleg ga je in een twee- of drietal aan de slag.

Wij willen dat jij op een veilige manier bij ons sport. Daarom werken we in groepen van maximaal 16 personen. Hierdoor heeft de coach goed overzicht en worden verkeerde bewegingen tijdig gecorrigeerd. Wil je bijvoorbeeld gaan sporten omdat de fysiotherapeut of dokter je dit heeft aangeraden? Dan is een BBB-les zeer geschikt. Door kleine groepen te hanteren is er ruimte voor persoonlijk aandacht, plezier binnen de les en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een BBB Buik Billen en Benen les uitproberen?

  • Spiergroei met focus op buik, billen & benen

  • Strakker lichaam

  • Sterker worden

  • Verbeterde Metabolisme (stofwisseling)