BUIK, BORST EN BICEP

 

FUCK STRESS, JUST BENCH PRESS

De kracht van onze Buik, Borst en Bicep lessen

De buik, borst en bicep les is één van de krachttrainingen van To The Max Gym. De focus van de buik, borst en bicep les ligt op het bovenlichaam. Tijdens deze les werken we met verschillende krachtoefeningen, die de spiergroepen in het bovenlichaam prikkelen. Oefeningen zoals de bench press, pull-up, row curls en dips komen bij deze les aan bod. Elke maandagavond wordt deze les gegeven. Iedere BBB training heeft een gevarieerd programma. Geen één les is hetzelfde.
Het doel van de BBB les is het sterker en groter maken van de spieren. De training wordt op een dergelijke manier geprogrammeerd zodat spiergroei ontstaat. Door de krachtoefeningen wordt de spiergroep geprikkeld waardoor de welbekende ‘pomp’ ontstaat. De conditie wordt minder geprikkeld dan bijvoorbeeld bij een strength & intensity training.


Zowel een beginnende als gevorderde sporter kan deelnemen aan de BBB lessen en op eigen niveau meetrainen. Het niveau van de training kan naar wens worden afgestemd. Na de gezamenlijke warming up worden de oefeningen doorgenomen door de coach. Per oefening wordt de techniek duidelijk uitgelegd. Ook worden verschillende varianten doorgenomen, die het lichter of zwaarder maken. Na de uitleg ga je in een twee- of drietal aan de slag.

Wij willen dat jij op een veilige manier bij ons sport. Daarom werken we in groepen van maximaal 16 personen. Hierdoor heeft de coach goed overzicht en worden verkeerde bewegingen tijdig gecorrigeerd. Wil je bijvoorbeeld gaan sporten omdat de fysiotherapeut of dokter je dit heeft aangeraden? Dan is een BBB-les zeer geschikt. Door kleine groepen te hanteren is er ruimte voor persoonlijk aandacht, plezier binnen de les en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een Buik, Borst en Bicep les uitproberen?

  • Spiergroei met focus op buik, borst & biceps

  • Strakker lichaam

  • Sterker worden

  • Verbeterde Metabolisme (stofwisseling)