CARDIO-KICKBOKSEN

 

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU IT DOESN’T CHANGE YOU

De kracht van onze Cardio-Kickboks lessen

De Cardio-Kickboks les is één van de specialismes van TTM. De les is voor zowel de beginnende als gevorderde sporter, mannen & vrouwen, jong (vanaf 14) & oud. Tijdens de lessen komen alle facetten van het kickboksen aanbod. Zowel technisch, mentaal als conditioneel zijn wij er op gebrand het maximale uit je te halen. Bij de cardio-kickboksles heeft iedereen alléén bokshandschoenen aan en werken we met trappen op de trapkussen en bokszakken.

Bij TTM leer je tijdens de Cardio-kickboks les meer dan directe stoten, hoeken en opstoten maken. Je krijgt dé aanwijzingen die je nodig hebt om de perfecte stoot, trap, knie of combinatie uit te voeren. Het juist indraaien van de voet, de romp en de vuist bij een rechtse directe die past bij jouw lengte en afstandsbepaling is een voorbeeld waar we tijdens de les opletten.  De eerste paar weken zijn de combinaties nieuw en kan het soms lastig zijn om de groep bij te houden, maar geloof ons, we helpen je en na 3 tot 5 weken draai jij heel de les prima mee!

Het succes van de les zit hem naast de focus op techniek ook in de variatie. Gedurende 3 tot 4 weken focussen we op een bepaald onderdeel van het kickboksen. Een voorbeeld kan zijn hoe je beweegt, stapt, dekking en overzicht houdt als een kickbokser. Dit zijn al 4 punten waar je rekening mee moet houden, zonder dat je nog maar één combinatie hebt gemaakt. Het is niet alleen maar stoten en slaan, de beste strijders, zijn de slimste strijders.

We beginnen altijd met een goede warming-up, focussen op de techniek van de week(en), voeren het tempo daarna conditioneel op en sluiten af met krachtoefeningen en/of stretchoefeningen. Een les die het uitproberen waard is, voordat je pas echt goed je mening kunt geven. Wij dagen je uit!

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een Cardio-Kickboks les uitproberen?

  • Verbeter je conditie

  • Verbeter je (kickboks) techniek

  • Verbrand calorieën

  • Fysiek en mentaal sterker