FIFTY FIT

 

AGE IS JUST A NUMBER

De kracht van onze Fifty Fit lessen

Iedereen wordt een dagje ouder, gelukkig! Maar gezondheidsklachten zoals een pijntje hier, pijntje daar horen daarbij. Als je in beweging blijft en bij ons komt trainen dan kunnen wij er voor zorgen dat de pijntjes worden verminderd en verholpen. 

De Fifty Fit les duurt 60 minuten en is in verschillende fases opgebouwd:

* MOBILITEITSOEFENINGEN voor enkel, knie, heup, schouder, nek, ellenboog, pols waardoor je deze gewrichten dagelijks soepeler kunt bewegen.

* EVENWICHT in fysieke en mentale gesteldheid

* KRACHTOEFENINGEN voor het gehele lichaam. Word sterker in je benen, waardoor langere afstanden “pijnvrij”bewandeld kunnen worden.

* UITHOUDINGSVERMOGEN verbeteren om vol energie door het leven te blijven gaan

* ONTSPANNING & ADEMHALINGSOEFENINGEN voor lichaam en geest aan het einde van iedere les. Kom tot rust, haal kracht uit de “Fifty Fit”les en geniet van jouw week!

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een Fifty Fit les uitproberen?