BBB FULL BODY

 

THE ONLY BAD WORKOUT IS THE ONE THAT DIDN’T HAPPEN.

De kracht van onze BBB Full Body lessen

Eén van de krachttrainingen van To The Max Gym is de full-body les. Het is een zeer geschikte groepsles om de spiergroei en -kracht in het gehele lichaam te stimuleren. Door krachtoefeningen te combineren worden de spieren zowel in het boven- als onderlijf geprikkeld. Het doel van de full-body les is het sterker maken van de spieren en het opbouwen van spiermassa in het hele lichaam. Conditioneel wordt je minder uitgedaagd, maar de spierpijn mag er zeker zijn! De full-body les wordt maandagochtend en avond en vrijdagochtend gegeven.

Elke les heeft een gevarieerd programma. Zowel een beginnende als gevorderde sporter kan deelnemen aan de full-body groepsles en op eigen niveau meetrainen. Voor al onze lessen geldt dat de training naar niveau kan worden afgestemd. Na de gezamenlijke warming up worden de oefeningen doorgenomen door de coach. Per oefening wordt de techniek duidelijk uitgelegd. Ook worden verschillende varianten doorgenomen, die de oefening lichter of zwaarder maken. Na de uitleg ga je in een twee- of drietal aan de slag.

Wij willen dat jij op een veilige manier bij ons sport. Daarom werken we in groepen van maximaal 16 personen. Hierdoor heeft de coach goed overzicht en worden verkeerde bewegingen tijdig gecorrigeerd. Wil je bijvoorbeeld gaan sporten omdat de fysiotherapeut of dokter je dit heeft aangeraden? Dan is de full-body les zeer geschikt. Door kleine groepen te hanteren is er ruimte voor persoonlijk aandacht, plezier binnen de les en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een BBB Full Body les uitproberen?

  • Spiergroei voor gehele lichaam

  • Strakker lichaam

  • Sterker worden

  • Verbeterde Metabolisme (stofwisseling)