Bodyshape

DON’T STOP WHEN YOU FEEL THE BURN
De unieke Bodyshape les van TTM is een échte “Calory Burn” les, waarbij alle spieren in het lichaam in vuur en vlam komen te staan. Op motiverende muziek en een enthousiaste coach ga je aan de slag met uitdagende full-body oefeningen. De oefeningen variëren van trainen met eigen lichaamsgewicht tot aan het werken met lichte dumbells, steps, weerstandselastieken en nog veel meer. Zo verbeter je zowel kracht als conditie.

Wanneer is de les? 
De les is op woensdagavond van 19:30u tot 20:30u en op zaterdagochtend van 9:00u tot 10:00u.

Typerend voor de Bodyshape:
  • Train op muziek
  • Full-body workout
  • Verbranden van calorieën 
  • Verbeter kracht en conditie
  • Train spieruithoudingsvermogen 

De kracht van de Bodyshape
De focus ligt op het verbranden van calorieën en het sterker maken van de spieren en dat allemaal op de maat van de muziek. De coach geeft aan wat er gaat gebeuren en doet elke oefening mee. Samen met de groep werk je 6 weken aan hetzelfde programma. Iedereen kan meedoen met deze les en je hoeft totaal niet ritmisch te zijn. De eerste keer zal misschien wat zwaarder zijn, maar geloof ons, na een paar weken draai jij het hele programma prima mee. Je kunt zelfs bij sommige oefeningen kiezen voor een zwaardere variant of de gewichten gaan verhogen.

Nu het leukste…..Wanneer je denkt: ‘Yes, de spierpijn wordt minder, het gaat steeds beter’, wordt er een nieuw programma gemaakt. Je leest het goed, want iedere 6 weken wordt het gehele programma vernieuwd met nieuwe muziek, oefeningen en materialen. Op die manier blijft de les extra leuk, vernieuwend & uitdagend. De les is zeker een aanrader voor dames en heren, die de conditie en spieruithoudingsvermogen willen verbeteren.

Veelgestelde vragen over Bodyshape


Wat is de Bodyshape?
Bodypump, XCO en Grit gecombineerd in één les: de Bodyshape. De unieke training bij To The Max Gym is een échte “Calory Burn” les, waarbij alle spieren in het lichaam in vuur en vlam komen te staan. Op motiverende muziek en een enthousiaste coach ga je aan de slag met uitdagende full-body training. De oefeningen variëren van trainen met eigen lichaamsgewicht tot aan het werken met dumbells, steps, weerstandselastieken en nog veel meer. Zo verbeter je zowel kracht als conditie.

Welke spiergroepen train je tijdens de Bodyshape?
FULL-BODY! Geen één spier is veilig tijdens de Bodyshape. Je spieruithoudingsvermogen wordt uitgedaagd en je wordt snel sterker, strakker en fitter tijdens de full-body training.


Train ik kracht- en conditie tijdens de Bodyshape?
Jazeker! De focus van de training ligt op het verbranden van calorieën en het sterker maken van de spieren en dat allemaal op de maat van de muziek. De coach geeft aan wat er gaat gebeuren en doet elke oefening mee. De programmering bevat altijd een onderdeel kracht en conditie. Daarom is de Bodyshape ideaal voor het verbeteren van de kracht en conditie.


Wanneer is de Bodyshape?
De training wordt elke dinsdagavond en zaterdagochtend gegeven en duurt een uur. Bekijk het rooster voor de actuele tijden en schrijf je in via de To The Max Gym app! 


Moet ik fit zijn om mee te doen aan de Bodyshape?
Nee, je hoeft niet fit te zijn om mee te doen. Je wordt juist super fit door mee te doen! Iedereen kan meedoen en je hoeft totaal niet ritmisch te zijn, want de coach doet alles mee. De eerste keer zal misschien wat zwaarder zijn, maar geloof ons, na een paar weken draai jij het hele programma prima mee. Je kunt zelfs bij sommige oefeningen kiezen voor een zwaardere variant of de gewichten gaan verhogen.


Kan ik de Bodyshape op eigen tempo doen?
Beginnend of gevorderd? Iedereen kan meedoen met de Bodyshape van To The Max Gym! De workout kan naar niveau aangepast worden door de coach. Zo is bijvoorbeeld het aantal rondes of herhaling naar beneden of omhoog te schalen per persoon, zodat iedereen de juiste prikkel krijgt tijdens de workout. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Stel je haalt het aantal herhalingen of rondes niet? Dat geeft helemaal niks! Je bent in ieder geval weer een stapje verder gekomen. Keep pushing & focus on the good!


Is de Bodyshape voor mannen als vrouwen?

De Bodyshape is voor iedereen die:

  • Het leuk vindt om te trainen op muziek.
  • Een full-body workout wilt.
  • Veel calorieën wilt verbranden.
  • Kracht en conditie wil verbeteren.
  • En het spieruithoudingsvermogen een boost wil geven.

Dus ja! De Bodyshape is voor mannen en vrouwen!

Hoe ziet de opbouw van de Bodyshape eruit?

De warming-up is een combinatie tussen passief en actief stretchen met daaropvolgend het verhogen van de hartslag door bodyweight oefeningen. Als het lichaam warm is, gaan we door naar het krachtonderdeel. Upper body, lower body, alle spieren komen aan bod!

Werken aan je conditie
Er wordt afgesloten met een conditionele workout van ongeveer 15 minuten. Het is een relatief kort, maar zeer intensief onderdeel van de Bodyshape. Denk aan korte, snelle sprints op de step, jump squats, high knees en skaters. Zo bouwen we in geleidelijk op naar een hartslagpiek waar je zowel conditioneel als mentaal wordt uitgedaagd op een leuke manier.


Hoe wordt de programmering gemaakt?
Samen met de groep werk je 6 weken aan hetzelfde full-body programma zodat je daadwerkelijk progressie kunt maken in de oefeningen. Nu komt het leukste… Wanneer je denkt: ‘Yes, de spierpijn wordt minder, het gaat steeds beter’, wordt er een nieuw programma gemaakt. Na 6 weken wordt het gehele programma vernieuwd met nieuwe muziek, oefeningen en materialen. Op die manier blijft de les extra leuk, vernieuwend en uitdagend.

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..