Bodyshape

DON’T STOP WHEN YOU FEEL THE BURN
De unieke Bodyshape les van TTM is een échte “Calory Burn” les, waarbij alle spieren in het lichaam in vuur en vlam komen te staan. Op motiverende muziek en een enthousiaste coach ga je aan de slag met uitdagende full-body oefeningen. De oefeningen variëren van trainen met eigen lichaamsgewicht tot aan het werken met lichte dumbells, steps, weerstandselastieken en nog veel meer. Zo verbeter je zowel kracht als conditie.

Wanneer is de les? 
De les is op woensdagavond van 19:30u tot 20:30u en op zaterdagochtend van 9:00u tot 10:00u.

Typerend voor de Bodyshape:
  • Train op muziek
  • Full-body workout
  • Verbranden van calorieën 
  • Verbeter kracht en conditie
  • Train spieruithoudingsvermogen 
De kracht van de Bodyshape
De focus ligt op het verbranden van calorieën en het sterker maken van de spieren en dat allemaal op de maat van de muziek. De coach geeft aan wat er gaat gebeuren en doet elke oefening mee. Samen met de groep werk je 6 weken aan hetzelfde programma. Iedereen kan meedoen met deze les en je hoeft totaal niet ritmisch te zijn. De eerste keer zal misschien wat zwaarder zijn, maar geloof ons, na een paar weken draai jij het hele programma prima mee. Je kunt zelfs bij sommige oefeningen kiezen voor een zwaardere variant of de gewichten gaan verhogen.

Nu het leukste…..Wanneer je denkt: ‘Yes, de spierpijn wordt minder, het gaat steeds beter’, wordt er een nieuw programma gemaakt. Je leest het goed, want iedere 6 weken wordt het gehele programma vernieuwd met nieuwe muziek, oefeningen en materialen. Op die manier blijft de les extra leuk, vernieuwend & uitdagend. De les is zeker een aanrader voor dames en heren, die de conditie en spieruithoudingsvermogen willen verbeteren.

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..