Strenght & Intensity

Prepare for the unknownable

De Strength & Intensity (S&I) les is één van de specialismes van TTM. Kracht, conditie, gewichtheffen en mobiliteit worden gecombineerd in één trainingsvorm. De lessen zijn Crossfit gerelateerd. Het succes van de S&I lessen zit ‘m in het allround programma. Zo zal je kracht en conditie in een snel tempo toenemen als je gedisciplineerd mee doet met de S&I training.

Wanneer is de les?
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdagavond en zondagochtend worden de S&I lessen gegeven. De lessen zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je per week aan meerdere S&I lessen kunt deelnemen.

Typerend voor de Strength & Intensity

 • Kracht en conditie in één
 • Gymnastiek 
 • Gewichtheffen
 • Super fit lichaam 
 • Blessure preventief
 • Verbeterd het metabolisme (stofwisseling)


De kracht van de Strength & Intensity
Verschillende trainingsdisciplines, zoals kracht, conditie en mobiliteit, worden gecombineerd in alle S&I lessen. Deze disciplines zijn van groot belang bij je gezondheid. 

Verbeter de uitvoering van krachtoefeningen
Bij krachtoefeningen kan mobiliteit een belemmerende factor zijn. Zonde vinden wij! Sommige mensen kunnen wel 150 KG squatten, maar een overhead squat kunnen ze niet met een lege barbell. 
Wij zijn ervan overtuigd dat er in het lichaam balans moet zijn tussen kracht en flexibiliteit/mobiliteit.
Dus niet alleen sterk, maar ook soepel. Niet alleen mobiel, maar ook stabiel. Honderd kilo deadliften, maar niet met je handen je tenen kunnen aanraken is zeker niet ideaal!

De les begint met het krachtonderdeel en wordt afgesloten met een uitdagende en conditionele workout. Na de gezamenlijke warming up begint de les met het krachtonderdeel. De coach neemt de krachtoefeningen door en de techniek wordt duidelijk uitgelegd. Daarna ga je in een twee- of drietal aan de slag. Je krijgt voldoende tijd om te werken aan je techniek en uitvoering van de oefeningen. Ook hier geldt dat het niveau van de training naar wens wordt afgestemd. Zo worden verschillende opties doorgenomen, die de oefening lichter of zwaarder kunnen maken. Zie wij je snel bij de S&I?

Veelgestelde vragen over Strenght & Intensity


Wat houdt de kracht- en conditietraining in?

De kracht- en conditietraining van To The Max Gym heet de Strength & Intensity training. Dit is één van de specialismes van To The Max Gym. Kracht, conditie, gewichtheffen en mobiliteit worden gecombineerd in één trainingsvorm. De lessen zijn Crossfit gerelateerd. Het succes van de S&I lessen zit ‘m in het allround programma. Zo zal je kracht en conditie in een snel tempo toenemen als je gedisciplineerd meedoet met de S&I training.


Hoe ziet de opbouw van de kracht- en conditietraining eruit?
De Strength & Intensity training heeft de volgende opbouw:

 • Warming-up: een combinatie van lichaamseigen kracht- en mobiliteitsoefeningen.
 • Krachtonderdeel: 4 sets van 3 tot 4 krachtoefeningen (fullbody).
 • Conditieonderdeel: een conditionele workout van maximaal 15 minuten.


Door de opbouw van de training bouw je snel kracht en conditie op.


Wanneer is de les?
Elke dinsdag- en donderdagavond wordt de kracht- en conditietraining gegeven. Dinsdag wordt de S&I 1 gegeven. Donderdag de S&I 2. Beide lessen zijn op elkaar afgestemd, zodat je aan beide trainingen mee kunt doen zonder dezelfde krachtoefeningen uit te voeren. Bekijk het rooster voor de actuele tijden.Kun je niet op deze avonden of tijden? Dan raden we je de volgende lessen aan: Functional Strength, Edurance en Bodyshape. Bekijk het rooster voor de actuele tijden van deze trainingen.

Wat zijn de voordelen van de kracht- en conditietraining?
De Strength & Intensity training heeft een grote bijdrage aan het verbeteren van de algehele sportprestatie. Denk aan roeien of voetbal. Maar in de dagelijkse bewegingen zoals traplopen, fietsen of tuinieren zorgt de S&I ook voor grote voordelen.De kracht van de kracht- en conditietraining:

 • Voorkomen van blessures.
 • In een snel tempo een super fit lichaam.
 • Verbeteren van het metabolisme (stofwisseling).
 • De enige les met oefeningen gerelateerd aan gewichtheffen.
 • Kracht, conditie en mobiliteit (flexibiliteit) tegelijkertijd verbeteren.Hoe verbeter ik mijn spierkracht?
Door onze kennis en ervaring raden wij aan om minimaal twee keer per week mee te doen met de Strength & Intensity. Het is wetenschappelijk bewezen dat je het beste resultaat behaalt als je elke spiergroep twee keer per week traint.Spiergroei ontstaat wanneer de spieren dagelijks onder een hoge spanning staan. Als 10 herhalingen makkelijk lukken en je houdt het daarbij, ontstaat er géén spiergroei. De spieren moeten aan het werk gezet worden om te groeien. De coaches helpen je met het kiezen van het juiste gewicht per oefening en ondersteunen je waar nodig.Heb je nauwelijks progressie gemaakt in je spierkracht? Trek eens aan de bel voor een voeding/lifestyle traject of stuur een mail.

Hoe wordt de kracht- en conditietraining geprogrammeerd?
De Strength & Intensity is en mix van verschillende programma’s die we door de jaren heen zelf gevolgd hebben, zoals:

 • Crossfit;
 • Powerliften;
 • Functionele kracht;
 • Bodybuilding;
 • Ido Portal;
 • Marcus Filly;
 • ATG program (KneeOverToesGuy).


De programmering wordt gemaakt op basis van wetenschappelijke kennis en ervaring uit de praktijk. De coaches van To The Max Gym verdiepen zich continue in nieuwe trainingsprincipes, modellen, boeken en onderzoeken op het gebied van sport & gezondheid. Zo blijven we up-to-date en kunnen we jou zo goed mogelijk begeleiden.

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..