Don’t dream it, but do it!

sportschool breda en terheijden

ToTheMax Gym

Professionele begeleiding

Behaal je doelen met snelle en efficiënt training

Win de controle over jouw energie en gezondheid terug

Outdoor
Bootcamp

Strength & Intensity

Cardio
Kickboxing

Workout of the Week

Flexibility
& Yoga

Instagram

[instagram-feed]

Onze Partners

sportschool breda en terheijden

HET SUCCES VAN TO THE MAX!

WAAROM JE MOET KIEZEN VOOR TO THE MAX!?

Kwaliteit
To The MAX brengt twee specialismes Kickboxing en Crossfit samen in één totaalpakket VOOR ALLE LEEFTIJDEN. Dit zorgt voor unieke, uitdagende en variërende trainingen zoals: (Kids)Bootcamp, Strenght & Intensity (CrossFit), (kids)Kickboksen, BBB, Spartan Training en Yoga.

Door dit brede aanbod van lessen kun je jouw ideale trainingsweek zelf samenstellen bij To The MAX. Houd je meer van krachttraining? Dan ga je voor de BBB-lessen en Strenght & Intensity. Wil je meer aan je conditie werken? Dan raden we de Bootcamp, Spartan-Training en Kickbokstraining aan. Of kom je juist voor je rust? Dan kun je deelnemen aan de wekelijkse Flexibility (Yoga) les. Heb je een ander doel voor ogen, stel je vraag aan ons en we kijken samen naar jouw ideale trainingsweek!

Naast groepslessen geven we ook Personal Training en Teambuilding Trainingen aan bedrijven. Ook de kinderfeestjes voor de Kids van 6 tot en met 12 jaar mogen we niet vergeten te benoemen, want deze zijn één groot succes!

Plezier
Trainen met een lach. Plezier is dé belangrijkste onmisbare factor naar succes en resultaat. Zonder plezier in jouw trainingen zal je geen blijvend resultaat behouden. Wij willen dat jij met plezier uitkijkt naar jouw trainingen. Net als in het dagelijkse leven zal het niet fijn voelen om jaar in jaar uit met tegenzin naar je werk te gaan, hetzelfde geldt voor je training. De trainingen kunnen zwaar zijn, dat zullen we zeker niet ontkennen, ondanks dat moet er altijd ruimte zijn voor een lach!

Persoonlijkheid
Bij To The MAX ben je geen nummer, de trainers kennen je bij naam, weten wie je bent en wat je wilt behalen uit je trainingen. Dit is wat To The MAX, To The MAX maakt. De sfeer, het plezier, enthousiasme en onderlinge samenhang is gewoon top! Een goede communicatie en tussentijds contact tussen leden en coaches maakt trainen bij To The MAX meer dan alleen maar trainen. Je hoort je hier thuis te voelen, jezelf te zijn en met plezier bij ons binnenstappen.

Niet alleen met de trainers, maar ook de band en samenhorigheid tussen de leden (buddies) is super. Mensen vanuit verschillende regio’s zoals: Breda, Oosterhout, Made, Wagenberg, en Lage Zwaluwe proeven de sfeer en zijn enthousiast!

Resultaat
Als de sfeer ergens goed is, je hebt het naar je zin, komt graag sporten en er is goede persoonlijke begeleiding dan is het onmogelijk om géén resultaat te behalen. Bij ons ga je resultaat behalen!

Iedere les streven we naar succes. Alle krachttrainingen zijn geprogrammeerd om op langer termijn resultaten te blijven behalen. De cardio-lessen zoals Kickboksen, bootcamp en Spartan verschillen per week, maar de basis blijft hetzelfde. De basis is het fundament, vanuit daar bouwen we verder en blijven we progressie boeken.

De coaches zijn leergierig en volgen jaarlijks verschillende cursussen om zich te blijven ontwikkelen en up-to-date te blijven binnen de branche. Naast leergierigheid speelt passie een zeer belangrijke rol, onze passie brengen we over op jou. Samen gaan we voor resultaat!

Waarom to the MAX

To The MAX brengt twee specialismes Kickboxing en Crossfit samen in één totaalpakket. Dit zorgt voor unieke, uitdagende en variërende trainingen.