fbpx
Kickboksen2019-07-13T14:34:29+00:00

Cardio-kickboksen

De Cardio-kickboks les is één van de specialismes van TTM. Zowel technisch, mentaal als conditioneel zijn wij er op gebrand het maximale uit je te halen. Het succes van de les zit hem naast de focus op techniek ook in de variatie. Hoe beweeg je? Hoe stap je? Hoe houd je je dekking en overzicht? Het is niet alleen maar stoten en slaan, de beste strijders, zijn de slimste strijders. Iedereen heeft alléén bokshandschoenen aan, trappen doen we op de trapkussens en bokszakken.

Lees meer…

Kickboksen

Net als Cardio-kickboksen is dé kickboksles ook een specialisme van TTM. Het verschil met cardio-kickboksen zit hem in de langere combinaties gevolgd met trappen op het lichaam, (technisch) sparren, full-contact en verplichte scheenbeschermers + mondbeschermer. Tijdens deze les maken we het “kickboks spelletje” voor jou compleet en zorgen we dat jij het van A tot Z begrijpt & gaat beheersen. Coach Max vecht zelf wedstrijden, deze ervaring, passie en enthousiasme kun je ook terug verwachten in de les.

Lees meer…

Zaktraining

Een zaktraining bij TTM bestaat uit een “Total Body Workout”. In één uur tijd wordt het werken op bokszakken en trapkussens afgewisseld met spierversterkende (bodyweight) oefeningen. Zowel fysiek als mentaal brengen we de gehele groep naar een hoger niveau. Al snel zal je naast een toename van conditie, spierkracht, coördinatie, mobiliteit en flexibiliteit ook positieve resultaten terugzien aan jouw lichaam.

Lees meer…