KICKBOKSEN

 

JUST WHEN IT STARTS TO HURT, GO HARDER

De kracht van onze Kickboks lessen

Net als Cardio-kickboksen is dé kickboksles ook een specialisme van TTM. Deze les is voor zowel de beginnende als gevorderde kickboksers, mannen & vrouwen, jong (vanaf 14 jaar) & oud. Het verschil met Cardio-kickboksen zit hem in de langere combinaties gevolgd met trappen op het lichaam, (technisch) sparren, full-contact en verplichte scheenbeschermers + mondbeschermer.

Coach Max vecht zelf wedstrijden voor team Super Pro onder begeleiding van Dennis Krauweel en Alviar Lima. Wereldberoemde vechters als Benny Adegbuyi, Alim Nabiev, Albert Kraus en regerend wereldkampioen Rico Verhoeven komen allemaal uit voor ditzelfde team. De kennis en ervaring die Max door de jaren heen heeft opgedaan en de dagelijkse levensstijl die in het teken staat van zijn kickbokscarrière zorgen voor hoogstaande kickbokslessen bij TTM.

Net als bij de cardio-kickbosles ligt de focus naast het verbeteren van je conditie ook op de techniek van je stoten, trappen, knieën en combinaties. We kijken naar je houding, bewegingspatroon en zorgen dat jij het “kickboks spelletje” steeds beter gaat begrijpen en beheersen. We schakelen tijdig over van combinaties naar aanval/verdedigende spellen naar (technisch) sparren.

Wij zijn géén wedstrijdteam, maar mocht je wedstrijden willen gaan doen dan kunnen wij je zeker kennis bijslijpen en de aandacht geven die nodig is voor jouw voorbereiding!

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een Kickboks les uitproberen?

  • Verbeter je conditie

  • Verbeter je (kickboks) techniek

  • Verbrand calorieën

  • Fysiek en mentaal sterker

  • Gewichtheffen 

  • Gymnastiek

  • Conditie