KIDS BOOTCAMP

ALONE WE CAN DO SO LITTLE. TOGETHER WE CAN DO SO MUCH

De kracht van onze Kids Bootcamp lessen

De TTM Kidsbootcamp staat in het teken van plezier voor de kinderen. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen weer eens lekker de aap uit kunnen hangen zoals bij het ouderwetse spel apenkooien.

Tijdens onze Kids Bootcamples mogen ze springen, tillen, klimmen en lekker kind zijn. Wij laten de kinderen bewegen op een leuke, speelse en veilige manier. De kinderen krijgen van ons begeleiding om te sporten, spelen en nieuwe bewegingen leren. De Bootcamp wordt gegeven in groepsverband zodat de kinderen ook leren samenwerken. Dit is ook goed voor hun algemene ontwikkeling.

Met de Kids Bootcamp willen wij de kinderen een gezond patroon aanleren. Het is namelijk een feit dat je lichaam zich vormt naar de functie die ervan wordt gevraagd. Dus stel dat een kind dagelijks/wekelijks leert springen, vallen, tillen en klimmen dan zullen ze ook erg goed worden in deze bewegingen. Wij willen de kinderen ook meer laten bewegen om gezondheidsproblemen (op latere leeftijd) te voorkomen.

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een Cardio-Kickboks les uitproberen?

  • Bewegen op een leuke, leerzame en veilige manier

  • Verbeter je conditie

  • Verbetering Motoriek

  • Verbetering coördinatie

  • Leren samenwerken in groepsverband