TEAM= Together, Everyone, Achieves, More

KINDERFEESTJE

Altijd al samen met je vriendjes samen willen sporten!? Dit is je kans!

Met de To The Max kinderfeestjes gaan we samen met jouw vriendjes op leuke sportieve wijze aan de slag. Verdeel de groep in teams, werk met elkaar of tegen elkaar en heb vooral plezier.

Alles is mogelijk! Klimmen in het klimrek, slingeren aan de touwen, sjouwen met gewichtjes, boksen/kickboksen, apenkooien, voetballen, handballen en nog veel meer leuke sportieve spelletjes!

Je kunt maximaal 16 vriendjes uitnodigen tijdens jouw kinderfeestje. Overleg dit wel even met één van de trainers, zodat wij er een super leuke dag van kunnen maken.

Weet je ook al hoelang je met je vriendjes wilt sporten!? Ook hier kun je kiezen uit:

  • 1 uur á €75,-
  • 1,5 uur á €112,5
  • 2 uur á €150,-

Heb je een ander idee? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën! Laat ons weten wat je wilt en wij zorgen voor een onvergetelijke dag met je vriendjes!

TEAMBUILDING

Tough, times don’t last. Tough teams do!

Teambuilding staat onder andere voor de effectiviteit en de onderlinge binding van een team versterken. Met andere woorden: bewust bezig zijn met het zo optimaal mogelijk werken aan een goede communicatie- en samenwerkingsstructuur.

Je leert collega’s, sportvrienden of teamgenoten beter kennen als je samen een sport beoefent, elkaar motiveert en even de grens van je “sportieve kunnen” opzoekt. Samen sporten zorgt voor en betere teamspirit en teambuilding!

Wij bieden je de mogelijkheid om samen met je collega’s, voetbalvrienden of familie je grenzen op te zoeken. Durf je het aan?