Waarom TTM lidmaatschap?

Het voordeel van de TTM abonnementen zijn de geldigheidsduur van de maandelijkse credits. Afhankelijk van het door jouw gekozen lidmaatschap krijg je een X aantal credits die voor heel die maand geldig zijn. (vb: In januari start je met een 2x per week abonnement. Je ontvangt dan 9 credits, waarmee je je de hele maand januari kunt aanmelden. Mis je één of beide lessen in een week kun je deze later in de maand januari nog steeds inhalen). Een bijkomend voordeel is dat alle abonnementen maandelijks opzegbaar zijn.

Credits

Wat zijn credits!? We werken bij To The MAX met een App (Sportbit). Hierdoor kan een les nooit overvol raken en kunnen wij iedere les de best mogelijke kwaliteit bieden. Dit betekent dat je je tot 14 dagen voorafgaand aan de les kunt inschrijven voor jouw lesmomenten. Naast de App is het ook mogelijk om je via deze website in te schrijven, ga naar: rooster/tarieven.

Wordt een TTM Buddy

“Je bent géén nummer, maar een buddy die we kennen bij naam en als persoon. Iedere dag staat er een coach voor je klaar die jou alle ins en outs op het gebied van training en gezondheid kan vertellen. Maak samen met de coach een plan, stel doelen en ga voor resultaat”.

GROEPSLESSEN

  • Maximaal aantal deelnemers per les (les kan nooit overvol raken).

  • Professionele, gecertificeerde coaches

  • Plan je les wanneer je wilt via de APP

  • Per maand opzegbaar

Benieuwd naar onze tarieven? Stuur een mail naar info@tothemaxgym.nl laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

* Tarieven starten vanaf € 8,- per training.

KIDS

Starter

26,95per maand
  • 5 credits per maand

Full

32,95per maand
  • 9 credits per maand

Bereik je Personal Fitness doelen!

Maak samen met de fitness coach een plan, stel je doelen en ga voor resultaat.

WORDT LID