OUTDOOR BOOTCAMP

KEEP CALM TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

De kracht van onze Outdoor Bootcamps

De To The Max Gym outdoor Bootcamp is een full-body workout in de buitenlucht. Tijdens de bootcamp wordt getraind met eigen lichaamsgewicht, maar ook met gewichten zoals kettlebell’s. Door het afwisselende programma wordt zowel de conditie als de kracht geprikkeld. De nadruk varieert per training, maar ook de locatie kan wisselen. Bij de sportschool is een grasveld aanwezig waar de nodige trainingen worden gegeven. De bootcamp kan ook plaatsvinden bij de haven van Terheijden. Het doel is de bootcampers keer op keer verrassen met een uitdagende training waarbij zij na afloop een voldaan gevoel hebben.


Zowel een beginnende als gevorderde sporter kan deelnemen aan de bootcamp. Lukt een oefening niet? Geen probleem! Er zijn tientallen variaties. Ben jij juist een gevorderde sporter? Dan zorgen wij dat jij extra wordt uitgedaagd. Voor al onze lessen geldt dat de trainingen naar niveau kunnen worden afgestemd.

Tijdens de To The Max Bootcamp ga je aan de slag met meerdere oefeningen. De techniek wordt vooraf duidelijk door de coach uitgelegd. Hierna ga je in groepsverband aan de slag. Samen met je team wordt er hard getraind, maar ook hard gelachen. Bij TTM vinden wij persoonlijke aandacht, plezier en resultaat belangrijk. Door in teamverband, gevarieerd en uitdagend te trainen komen deze belangrijke waarden terug.

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een Outdoor Bootcamp les uitproberen?

  • Langdurig uithoudingsvermogen

  • Fit & energiek gevoel

  • Outdoor (buitenlucht)

  • Teamwork

  • Variatie