fbpx
Strenght & Cardio2019-07-13T14:59:27+00:00

Strenght & Intensity

De strength & intensity les is één van de specialismes van TTM. Onderdelen zoals gewichtheffen, conditie en gymnastiek worden gecombineerd in één trainingsvorm. De lessen zijn Crossfit gerelateerd. Elke training is anders. Het succes van de S&I lessen zit hem in het allround programma. Deze wordt wekelijks op een gevarieerde manier geprogrammeerd, waardoor je kracht en conditie snel zullen verbeteren. Je voelt je fit en sterk.

Lees meer…

Outdoor bootcamp

De To The Max Gym outdoor Bootcamp is een full-body workout in de buitenlucht. Tijdens de bootcamp wordt op diverse locaties getraind met eigen lichaamsgewicht, maar ook met gewichten zoals kettlebell’s. Het doel is de bootcampers keer op keer verrassen met een uitdagende training waarbij zij na afloop een voldaan gevoel hebben.

Lees meer…

Full-body

De full-body groepsles is zeer geschikt om spierkracht en -groei te stimuleren. Spieren in het gehele lichaam worden geprikkeld. Het doel is de spieren sterker en strakker maken. De nadruk van de full-body training ligt op het krachtonderdeel. Na afloop heb je een voldaan gevoel en is de spierpijn aanwezig. Door wekelijks deel te nemen aan de full-body les zal je gehele fysiek er geshaped uitzien en ervaar je een fit gevoel.

Lees meer…

Buik, billen en benen

Eén van de krachttrainingen van To The Max Gym is de buik, billen en benen les. De focus ligt op het onderlichaam. Tijdens deze les werken we met verschillende krachtoefeningen, die de spiergroepen in het onderlichaam prikkelen. Het doel van de BBB les is het sterker en strakker maken van de spieren. Door consequent deze les te volgen zal je spierkracht snel toenemen.

Lees meer…

Buik, borst en bicep

Eén van de krachttrainingen van To The Max Gym is de buik, borst en bicep training. Tijdens deze les werken we met verschillende krachtoefeningen, die de spiergroepen in het bovenlichaam prikkelen. Het doel van de BBB training is het sterker en strakker maken van de spieren. Door consequent deel te nemen aan de BBB zal je spierkracht en -groei snel toenemen.

Lees meer…

Spartan training

Wil jij jezelf klaarstomen voor obstacle runs zoals de Strong Viking Run, Mud Masters en andere uitdagende evenementen? Dan is de To The Max spartan training zeer geschikt voor jou! Maar ook als je geen interesse hebt in obstacle runs is deze les goed om je conditie te verbeteren en je fit te voelen.

Lees meer…

Fifty fit

Het doel van de les is dat jij in het dagleijks leven kunt blijven doen wat je altijd al deed, maar dan fitter. Plezier en gezelligheid staan in deze les voorop en “Age doens’t matter”. De jongste deelnemer is rond de 50 en de oudste deelnemer is in de 80. De les is samengesteld om op een veilige manier jouw lichaam te leren belasten en blessures te voorkomen. Samen is het één hechte, gezellige en super enthousiaste groep die iedere woensdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur samen trainen.

Lees meer…

Vraag nu een gratis proefles aan!