STRENGHT & INTENSITY

Prepare for the unknownable

De kracht van onze Strenght & Intensity lessen

De strength & intensity les is één van de specialismes van TTM. Gewichtheffen, conditie en gymnastiek worden gecombineerd in één trainingsvorm. De lessen zijn Crossfit gerelateerd. Elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag worden de S&I lessen gegeven. De lessen zijn op elkaar afgestemd, zodat je per week aan meerdere S&I lessen kunt deelnemen. Elke training is anders. Het succes van de S&I lessen zit hem in het allround programma. Deze wordt wekelijks op een gevarieerde manier geprogrammeerd, waardoor je kracht en conditie snel zullen verbeteren. De les begint met het krachtonderdeel en wordt afgesloten met een uitdagende en conditionele workout.

Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meetrainen. Ben je een beginnende of gevorderde sporter? Het niveau van de training kan naar wens worden afgestemd. Na de gezamenlijke warming up neemt de coach de oefeningen door en wordt de techniek duidelijk uitgelegd. Ook worden verschillende varianten doorgenomen, die de oefening lichter of zwaarder kunnen maken. Na de uitleg ga je in een twee- of drietal aan de slag. Je krijgt voldoende tijd om te werken aan je techniek en uitvoering van de oefeningen.

Wij willen dat jij op een veilige manier bij ons sport. Daarom werken we in groepen van maximaal 16 personen. Hierdoor heeft de coach goed overzicht en worden verkeerde bewegingen tijdig gecorrigeerd. Door kleine groepen te hanteren is er ruimte voor persoonlijk aandacht, plezier binnen de les en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Coaches Mark Dauwerse en Chantal Narain behoren tot de top van Crossfit Nederland. Zij hebben onder andere deelgenomen aan the Lowlands Throwdown Benelux kampioenschappen, Beach Throwdown en Tiglon series. Door hun wedstrijdervaring en affiniteit met Crossfit blijven de S&I gevarieerd en vernieuwend.

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Een Strenght & Intensity les uitproberen?

  • Spiergroei met focus op buik, billen & benen

  • Strakker lichaam

  • Sterker worden

  • Verbeterde Metabolisme (stofwisseling)