FLEXIBILITY (YOGA)

YOGA TEACHES YOU HOW TO LISTEN TO YOUR BODY

TTM FLEXIBILITY (YOGA) MET COACH MARK

Elke dinsdagavond 20.30 uur verzorgen we de flexibility les bij TTM. Ideaal om deze na een zware workout of werkweek mee te pakken. Het is misschien niet de leukste les die er bestaat maar toch is deze les wel heel belangrijk voor je! Of je nu veel beweegt en sport of juist helemaal niet, voor beide is het een zeer interessante les! Waarom is deze les dan zo goed voor me?

1) Wordt beter in krachtoefeningen en beweeg in het dagelijks leven soepeler!
Zoals je merkt doen wij soms oefeningen waarbij je mobiliteit de belemmerende factor kan zijn. Sommige gasten kunnen wel 150 KG squatten. Maar een overhead squat kunnen ze niet eens met een lege barbell. Wij zijn er van overtuigd dat je balans in je lichaam moet vinden. Dus niet alleen sterk, maar ook soepel. Niet alleen mobiel maar ook stabiel. 100+ KG kunnen deadliften of 10 KM onder de 50 minuten kunnen hardlopen maar niet eens met je handen bij je tenen kunnen komen is dus ook zeker niet ideaal!

2) Voorkom blessures!
Bij de flexibility les zijn we niet alleen maar bezig met rekken en strekken. Ook doen we veel oefeningen met de elastieken, foam rollers en lacross ballen. Bijvoorbeeld en los rollen van je schouder gewricht met de elastieken om een grotere range of motion te creëren. Het los rollen van spierknopen met de lacross bal en foam roller om blessures te genezen en te voorkomen.

3) Relax en ontspan
Sommige oefeningen doen we in een langdurige positie vasthouden. Niet alleen maar om de spierspanning er vanaf te halen maar ook de mentale spanning. Door langdurig in een positie te liggen en alleen maar te focussen op je ademhaling komt je geest ook weer tot rust. Maar tegenwoordig zijn we allemaal zo druk met alles om ons heen dat we hier niet eens de tijd voor nemen. Probeer dit eens uit en voel je na de flexibilty niet alleen leniger maar ook meer ontspannen.

Nogmaals een échte aanrader! Probeer deze training is 4 weken vol te houden en ervaar zelf het verschil!

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek! 

Bij twijfel, altijd doen!

Een Flexibility les uitproberen?

  • Wordt beter in krachtoefeningen

  • Beweeg in het dagelijks leven soepeler

  • Voorkom blessures

  • Relax en ontspan