Kids Bootcamp

ALONE WE CAN DO SO LITTLE. TOGETHER WE CAN DO SO MUCH
De To The Max Kids Bootcamp staat in het teken van plezier voor de kinderen. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen weer eens lekker de aap uit kunnen hangen zoals bij het ouderwetse spel apenkooien. Springen, tillen, klimmen en lekker kind zijn: wij laten kinderen bewegen op een leuke, speelse en veilige manier.

Wanneer is de les? 
Elke dinsdag van 16:30u tot 17:30u wordt de kids bootcamp gegeven.

Typerend voor de Kids Bootcamp:
  • Bewegen op een leuke, leerzame en veilige manier
  • Leren samenwerken in groepsverband
  • Verbeteren van de conditie
  • Verbeteren van de motoriek
  • Verbeteren van de coördinatie
De kracht van de Kids Bootcamp
De Kids Bootcamp wordt gegeven in groepsverband zodat de kinderen leren samenwerken. Dit is ook goed voor hun algemene ontwikkeling. Tijdens de les leren ze een gezond patroon aan. Het is namelijk een feit dat je lichaam zich vormt naar de functie die ervan wordt gevraagd. Stel dat een kind dagelijks/wekelijks leert springen, vallen, tillen en klimmen dan zullen ze ook erg goed worden in deze bewegingen. Tijdens de bootcamp krijgen is er de begeleiding om te sporten, spelen en nieuwe bewegingen leren. Wij willen kinderen meer laten bewegen om gezondheidsproblemen (op latere leeftijd) te voorkomen.

Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..