Kids Kickboksen

ALL KIDS NEED IS A LITLE HELP, A LITTLE HOPE AND SOMEBODY WHO BELIEVES IN THEM
De Kids Kickboksles staat in het teken van respect, discipline en zelfbeheersing. Kinderen leren stoten, trappen, knieën en (kick)bokscombinaties maken bij elkaar op de handschoenen, trapkussens en bokszakken. Kickboksen lijkt misschien heel makkelijk, maar er komt heel veel techniek, concentratie en discipline bij kijken. 

Wanneer is de les? 
Elke woensdag- en vrijdagavond van 17:30u tot 18:30u wordt de les gegeven.

Typerend voor de Kids Kickboksen:
  • Kickbokstechniek
  • Respect, discipline en zelfbeheersing 
  • Plezier 
  • Conditie
  • Doorzettingsvermogen

De kracht van Kids Kickboksen

De kinderen leren respect te hebben voor elkaar. Samen zijn we één team en samen worden we sterker en beter. Ze komen erachter dat de grootste niet altijd de sterkste is en de kleinste niet altijd de zwakste sterke is.

Door een afwisseling van technische aanwijzingen en conditionele oefeningen in spelvorm houden we de kinderen bij de les. Zo zorgen we voor structuur en overzicht. Dit begint al tijdens het groeten, waarbij de coach driemaal in de handen klapt en alle kids netjes naast elkaar gaan zitten op de lijn van de mat.

Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..