Sportschool Breda

Sportschool vlakbij Breda

Nog geen 10 minuten rijden en je bent bij onze sportschool in Breda en omgeving. Wij als To The Max Gym zijn gevestigd in het mooie Terheijden! Een professionele en toegankelijke trainingslocatie voor jong & oud is wat wij als To The Max te bieden hebben met een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden. Persoonlijke aandacht staat voorop, wij willen dat je je bij ons thuis voelt!


Trainingsaanbod in Breda en omgeving

Bij To The Max hebben we verschillende trainingsmogelijkheden op het gebied Personal Training, Lifestyle coaching, een toegankelijke fitnessruimte en een groot aanbod aan groepslessen. In onze sportschool in de Breda en omgeving kan iedereen komen sporten! Welke leeftijd, doel of plan je ook hebt.. samen met één van onze coaches kijken we naar wat het beste bij jou past. 
Sportschool in Breda    Sportschool in Breda en omgeving

Groepslessen volgen vlakbij Breda

Ons trainingsaanbod bestaat o.a. uit een groot aanbod aan groepslessen! In onze sportschool in Breda en omgeving geven we verschillende groepslessen zoals: Kickboksen, Spartan, Endurance, Functional Strength & Bodyshape trainingen! Daarnaast bieden we ook we lessen voor de jongere kids & tieners. Wil je meer info over onze groepslessen? Klik dan hier. Deelnemen aan een groepsles om te ervaren hoe het is? Je kan bij ons altijd een gratis en vrijblijvende groepsles aanvragen via onderstaand contactformulier! 
  

Personal Training of Fitness in Breda en omgeving

Trainen met persoonlijke aandacht en ook buiten openingstijden aan je sportdoelen willen werken? Bij onze sportschool in Breda sta je er in de fitness nooit alleen voor! Zodra je bij ons ingeschreven bent ga je met één van onze ervaren trainers aan de slag en begin je aan je persoonlijke fitness plan! Ook geven we Personal Training, waarbij je 1-op-1 met een coach aan de slag gaat om jouw doelen te behalen. In elke trainingssessie werk je samen met een professionele trainer stapje voor stapje naar jouw trainingsdoel! Meer weten over Personal Training bij onze sportschool in Breda en omgeving? Klik dan hier.


Starten bij To The Max Gym dichtbij Breda

Nieuwsgierig geworden naar onze sportschool in Breda en omgeving? Meld je dan vandaag nog aan voor een vrijblijvende en gratis groepsles via onderstaand contactformulier! We zien je graag snel.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..