Personal training vlakbij Prinsenbeek

To The Max Gym: een fijne en toegankelijke trainingslocatie voor iedereen die wil werken aan een gezondere en fittere versie van zichzelf! Op nog geen 15 minuten van Prinsenbeek is onze gym in Terheijden gevestigd.

Bij ons kan je terecht voor Personal Training, Lifestyle coaching en een divers aanbod aan groepslessen! Bij To The Max ben je geen nummer, maar staat persoonlijke aandacht voorop. We willen dat je je ten alle tijden bij ons thuis en gehoord voelt!


Personal Training in Prinsenbeek en omgeving

Bij To The Max gym ben je aan het juiste adres als je graag onder professionele begeleiding je trainingsdoelen wilt behalen! Wil je een gezondere levensstijl, je fitter voelen en beter in je vel komen te zitten? Samen met één van onze ervaren trainers kan jij aan de slag om jouw doelen te gaan behalen! Als je met Personal Training bij ons begint dan pakken we het totaalplaatje aan! Hoe ziet jouw ideale trainingsweek eruit op basis van je doelstellingen? Wat is er voor nodig om dit te behalen? Je staat er niet alleen voor.. samen met je persoonlijke trainer ga je deze uitdaging aan!

Personal Training bij To The Max in Prinsenbeek en omgeving biedt jou de mogelijkheid om van jouw doelen werkelijkheid te maken.


Hoe ziet een Personal Training eruit?

Aan de hand van jouw trainingsdoelen stel je samen met één van onze Personal Trainers een plan op! Wil je je voorbereiden op een halve marathon? Revalideren van een blessure? Of in het algemeen conditioneel sterker worden? Personal Training in Prinsenbeek en omgeving betekent bij To The Max dat we samen met jou aan de slag te gaan om 100% voor jouw doel te gaan, elke sessie weer.

In de personal trainingssessies kunnen er verschillende trainingsvormen aan bod komen: we  hebben o.a. specialismen op het gebied van mobiliteit, kracht-en conditietraining, kickboksen en crossfit!

Ben jij klaar om te gaan knallen met een personal trainer vlakbij Prinsenbeek? Meld je dan aan via onderstaand formulier of neem contact op met een van onze trainers. 

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..