Fitness vlakbij Prinsenbeek

Wil je werken aan jouw persoonlijke fitness doelen en dat in een omgeving waarin je alles voor de hand hebt om optimaal resultaat te behalen? Bij To The Max ben je dan precies op het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Terheijden, op nog geen 15 minuten afstand van Prinsenbeek.

Onze trainingslocatie biedt tal van mogelijkheden op het gebied van sport en gezondheid, denk aan groepslessen, personal training, lifestyle coaching en een toegankelijke en professionele fitnessruimte!


Beginnen met Fitness in Prinsenbeek en omgeving


Aan de slag met Fitness in Prinsenbeek en omgeving betekent dat je zodra je ingeschreven bent gelijk aan één van onze ervaren coaches wordt gekoppeld! Anders dan bij andere sportscholen sta je er bij ons nooit alleen voor. Samen met jouw fitness coach maken jullie een persoonlijk fitness plan die het beste past bij wat jij wilt en wat bij jou past. Naast het persoonlijke fitnessplan zijn er nog andere faciliteiten die je erbij krijgt!

Bij inschrijving krijg je:
  • Onbeperkt toegang tot fitnessruimte
  • Intake (inclusief bodymeting en het evalueren van resultaten)
  • 6-8 wekelijkse check-up
  • Gratis fitness schema
  • Persoonlijke fitness coach
  • Trainen wanneer het jou uitkomt met je persoonlijke sleutel


Ons fitness aanbod

In onze fitnessruimte vlakbij Prinsenbeek en omgeving, hebben we een verschillende soorten apparatuur waar je gedurende je training gebruik van kan maken.We hebben een compleet aanbod aan fitness apparatuur van de TechnoGym lijn, verschillende cardio apparaten zoals een assault bike, roeier en loopband. Daarnaast hebben we ook 3 powercages en een groot dumbell rek met verschillende gewichten. Tijdens jouw trainingen in de fitness bij ons kom je dus helemaal niets tekort!


Waarom Fitness in Prinsenbeek en omgeving?


Bij To The Max gym ben je in alles voorzien om jouw trainingsdoelen te behalen! Naast het feit dat je een geheel persoonlijk fitnessplan krijgt afgestemd op jouw doelen, is onze fitnessruimte ook voor jou beschikbaar naast onze reguliere openingstijden.De openingstijden voor onze fitness in Prinsenbeek en omgeving zijn als volgt: Maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 22:00 en in het weekend van 06:00 tot 14:00!

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende proefles aan voor Fitness in Prinsenbeek en omgeving via onderstaand contactformulier of bel direct naar To The Max Gym!

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..