Sportschool in Prinsenbeek

To The Max Gym is een toegankelijke en ruime trainingslocatie in Prinsenbeek en omgeving. Onze sportschool gevestigd in Terheijden staat bekend om ons gevarieerde aanbod op het gebied van effectief trainen en de persoonlijke aandacht die we voor ieder individu hebben. Persoonlijkheid en plezier zijn onze sleutelwoorden.. naast het feit dat we resultaatgerichte trainingen, groepslessen en coaching aanbieden! Bij To The Max is niemand een nummer en streven we ernaar dat iedereen zich welkom en thuis voelt in onze gym!


Kennismaken met To The Max Gym


Bij To The Max gym bieden we een compleet aanbod aan trainingsmogelijkheden.  Zo kan je bij ons voor training in Oosterhout e.o. terecht voor groepslessen gericht op het versterken van kracht-en conditie, personal training, lifestyle coaching en fitness!

In onze sportschool vlakbij Prinsenbeek hebben we ervaren trainers die zowel in de groepslessen als daarbuiten aandacht hebben voor jou als persoon en daarbij jouw doelstellingen op het gebied van training. Bij To The Max ben jij geen nummertje, maar staat trainen met persoonlijke aandacht voorop. Of je nu aan onze groepslessen meedoet, personal training volgt of gebruik maakt van onze fitnessruimte.. wij willen dat jij je ten allen tijden bij ons in de gym thuis voelt.


Trainingsaanbod in Prinsenbeek en omgeving

In onze sportschool hebben we een divers en gevarieerd aanbod aan trainingsmogelijkheden. Zo kan je gebruikmaken van onze groepslessen, fitnessruimte, lifestyle coaching en personal trainingssessies! Onze sportschool in Prinsenbeek en omgeving heeft groepslessen voor iedereen, jong & oud!
Bij To The Max Gym kan iedereen op zijn/haar niveau van ons aanbod gebruik maken. In onze groepslessen kan je je zowel op cardio als krachttraining focussen! Zo hebben we bijvoorbeeld Functional Strength, Strenght en Intensity, Endurance training, Kickboksen, Spartan en Bodyshape. Er is keus genoeg op het gebied van zowel kracht als conditietraining! Meer weten over onze groepslessen? Klik dan hier.

     Sportschool Prinsenbeek


Fitness met persoonlijke aandacht

Naast ons aanbod aan groepslessen hebben we ook een professionele fitnessruimte met alles wat je maar nodig hebt voor een lekkere workout! Ga je bij ons in de sportschool aan de slag in de fitnessruimte? Met Fitness in Prinsenbeek en omgeving sta je er in ieder geval nooit alleen voor. Samen met één van onze betrokken coaches ga jij aan de slag om optimaal resultaat te behalen! Je krijgt een persoonlijk fitnessplan die je om de 6 weken met jouw coach evalueert. Daarnaast krijg je je persoonlijke sleutel van de ruimte, waardoor je ook buiten openingstijden kan werken aan jouw sportdoel!


Personal training in Prinsenbeek en omgeving

1 op 1 aan de slag met één van onze ervaren coaches? Met Personal training helpen wij jou om jouw droomdoel te behalen. Wil je afvallen en gezonder leven? Moet je revalideren van een blessure? Of wil je goed leren kickboksen? Afhankelijk van jouw doel bepalen we samen hoe we jouw weg naar resultaat gaan bewandelen! Onze coaches hebben verschillende specialismen in o.a. mobiliteit, conditietraining, krachttraining en snelheidstraining. Ook kunnen er verschillende trainingsvormen toegepast worden in de 1-op-1 sessies zoals o.a. Crossfit en Kickboksen!


Aan de slag met Lifestyle Coaching

De laatste jaren hebben we ons verbreed op het gebied van Personal Training. Een gezonde levensstijl en je fit voelen gaat niet alleen door meer te bewegen! Een combinatie van voeding, beweging, mindset, rust en slaap zorgen er uiteindelijk voor dat je zo optimaal mogelijk resultaat behaald!  Daarom zijn we ons ook gaan scholen tot voedingsconsulent, orthomoleculaire coach en hormooncoach. Op basis van wat jij nodig hebt kijken we samen naar welke methode het beste bij jou past!


Wil jij direct beginnen met sporten op een top locatie met vele mogelijkheden? Schrijf je in bij To The Max Gym, een sportschool vlakbij Prinsenbeek. 

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..