Training Made

Afvallen, conditie verbeteren of gewoon ter ontspanning? Een training in Made en omgeving kan je hierbij helpen! Met verschillende groepslessen, personal training en een speciaal Shape Program ben je bij To The Max Gym bij het juiste adres.  


Gezond en fit worden


Je wilt graag in beweging komen om gezond en fit te worden. Probeer eens een gratis groepsles uit of een personal training bij To The Max Gym in Terheijden, tussen Breda en Made. Er is een zeer gevarieerd aanbod aan groepslessen zoals; Kickboksen, Strenght & Intentsity, Bodyshape, Yoga en veel meer! In totaal zijn er vijftien verschillende groepslessen. Naast de groepslessen kun je ook kiezen voor een personal training of een duo/small group training. Hierbij krijg je 1 op 1 begeleiding met een op maat gemaakt trainingsschema. Waar je ook voor kiest, een training in Made en omgeving geeft je nieuwe energie om je weer helemaal lekker in je vel te voelen.  


Geen nummertje 

Kom je een training in Made volgen, dan ben je – zoals bij de meeste sportscholen – geen nummertje. Bij ons krijg je de aandacht die je nodig hebt! Wij maken buddy’s! De samenwerking, sfeer, plezier en het enthousiasme is wat To The Max Gym zo uniek maakt. Samen met de ervaren trainers worden jouw doelen behaald en behouden. En wat ook belangrijk is, train met plezier, de factor naar succes en resultaat.  


Training Made     Training in Made


Een training in Made en omgeving 

Kom van je stoel, bank of waar je ook bent en beweeg naar To The Max Gym. Een proefles voor een training in Made en omgeving is geheel gratis en vrijblijvend. Waar wil je als eerste mee starten, is het een Yoga lesje of wil je direct knallen en boksen tijdens een kickboks les. Vul het onderstaande formulier in of bel naar To The Max Gym.   Veelgestelde vragen Training Made

 • Wat zijn de kosten voor een training in Made en omgeving?
  Er zijn maandelijkse lidmaatschappen, rittenkaarten, onbeperkt fitness lidmaatschappen en een speciaal kindertarief. Ook zijn er leuke To The Max Deals. Kijk hier voor alle tarieven.

 • Welke trainingen in Made en omgeving kan ik volgen?
  In totaal zijn er 15 verschillende groepslessen, personal training, fitness en lifestyle coaching. Kies welke les het meest bij je past. Klik hier voor alle groepslessen, personal training en lifestyle coaching

 • Waar worden de trainingen in Made en omgeving gegeven?
  To The Max Gym heeft een toegankelijke trainingslocatie en zit gevestigd in Terheijden aan de Mr. Aalbersestraat 13a. 

 • Wat zijn de openingstijden?
  Maandag 06:00-22:00 uur
  Dinsdag 06:00-22:00 uur
  Woensdag 06:00-22:00 uur
  Donderdag 06:00-22:00 uur
  Vrijdag 06:00-22:00 uur
  Zaterdag 06:00-14:00 uur
  Zondag 06:00-14:00 uur

  Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

  Staat jouw vraag er niet tussen?
  Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..