Training vlakbij Oosterhout

Wil je gezonder leven en/of beter in je vel zitten? Dan is To The Max Gym voor training in Oosterhout en omgeving het juiste adres voor jou. Wij bieden jou een fijne en gemoedelijke gym waarin je met elk trainingsdoel aan de slag kunt! Bij To The Max staat centraal: Train met plezier, dat is de factor die je helpt om op lange termijn motivatie en resultaat te behouden.


Kennismaken met To The Max Gym


Bij To The Max gym bieden we een compleet aanbod aan trainingsmogelijkheden.  Zo kan je bij ons voor training in Oosterhout e.o. terecht voor groepslessen gericht op het versterken van kracht-en conditie, personal training, lifestyle coaching en fitness!

In onze sportschool hebben we ervaren trainers die zowel in de groepslessen als daarbuiten aandacht hebben voor jou als persoon en daarbij jouw doelstellingen op het gebied van training. Bij To The Max ben jij geen nummertje, maar staat trainen met persoonlijke aandacht voorop. Of je nu aan onze groepslessen meedoet, personal training volgt of gebruik maakt van onze fitnessruimte.. wij willen dat jij je ten allen tijden bij ons in de gym thuis voelt.


Het aanbod aan training in Oosterhout e.o.

Binnen onze trainingslocatie in Oosterhout en omgeving is iedereen welkom, welk doel je ook hebt! Wil je meer leren over een bepaalde sport? Dan staan onze ervaren kickboks coaches bijvoorbeeld voor jou klaar om jou vaardiger te maken in de sport en jou de techniek aan te leren. Of wil je een sterker lichaam, zowel op het gebied van kracht als conditie? Dan kan je aan de slag in onze groepslessen en/of fitnessruimte.

Wij bieden aan groepslessen o.a. kickboksen, endurance, bodyshape en functional strength lessen. Ook kan je bij ons personal training volgen onder begeleiding van één van onze ervaren coaches. Bij To The Max bieden we een compleet aanbod aan mogelijkheden die bij jouw doelstellingen passen.


Training Oosterhout     Training in Oosterhout


Training in Oosterhout e.o.

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden naar wat een training in Oosterhout  en omgeving voor jou kan betekenen? Wil je met plezier sporten en van een compleet aanbod aan trainingsmogelijkheden gebruik kunnen maken? Kom dan eens een kijkje nemen in je eerste gratis proefles!

Je kan via het onderstaand formulier direct contact met ons opnemen.

Zien we jou snel in onze gym? Wij als To The Max Gym coaches kijken er erg naar uit om je te ontvangen!

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..