Fitness bij To The Max Gym is gewóón anders, ERVAAR HET ZELF

De kracht van Personal Fitness!

Train in de privé gym van To The Max Gym, geopend van 06:00 uur tot 22:00 uur. De sfeer en gezelligheid waar we in de groepslessen bekend om staan, vind je ook terug in de fitness. De fitness is toegankelijk, men helpt elkaar! Werk samen met jouw persoonlijke coach aan je trainingsdoelen. Heb je vragen? De coach staat voor je klaar. Schrijf je elke training in via de To The Max app, want inschrijven is voor iedereen verplicht. Ontvang een TTM fitness schema en train wanneer het jou uitkomt.

Let’s GO!

Waarom trainen in de personal fitness van To The Max?

  • Gratis kennismakingsgesprek + intakegesprek voor het bespreken van je (trainings)doelen inclusief bodymeting
  • Dagelijks van 06:00u tot 22:00u onbeperkt toegang tot de fitnessruimte
  • 10 wekelijkse check-up inclusief bodymeting
  • Professionele To The Max Fitness schema’s en uitleg
  • Jouw persoonlijke fitness coach

Fitness bij To The Max Gym als je

  • Jouw lichaam sterker en fitter wilt maken
  • Een professioneel en wetenschappelijk fitness schema wilt die gemaakt is door TTM coaches
  • Op zoek bent naar een toegankelijke, sfeervolle en gezellige fitness
  • Resultaten wilt behalen
DIT IS VOOR MIJ, IK KOM GRAAG OP INTAKE

Elke 10 weken jouw check-up moment!

Behaal samen met jouw fitness coach elke 10 weken sub-doelen, om uiteindelijk bij jouw hoofddoel te komen! Maak je resultaten meetbaar, middels een bodymeting.

Wat houdt Personal Fitness in?

In de private gym van TTM ga je aan de slag met jouw persoonlijke (trainings)doelen. Naast het volgen van personal training of groepslessen kun je zelfstandig trainen met of zonder een persoonlijk trainingsschema. Wil je bijvoorbeeld de focus leggen op bepaalde spiergroepen dan is de private gym: “The place to be”. Train je liever zelfstandig? Geen enkel probleem! Wil je hulp? We staan voor je klaar.


Personal Fitness openingstijden

Maandag t/m zondag : 06:00 uur tot 22:00 uur. * De gym is te betreden met jouw persoonlijke sleutel. Tijden kunnen afwijken i.v.m. vakanties. Check altijd het rooster via de website of app.


Personal Fitness en coaching

Voldoet alléén ons TTM fitness schema niet aan jouw wensen? Wil je méér persoonlijke begeleiding maar is personal training financieel niet haalbaar? Dan hebben wij dé oplossing: plan maandelijks een 1 op 1 personal trainingsessie met jouw persoonlijke coach en behaal je (sport) specifieke doelstellingen. De praktijk leert dat de motivatie op deze manier behouden blijft en doelen daadwerkelijk behaalt worden. Samen is beter dan alleen toch? Met coaching maak je samen de stappen vooruit die je altijd al wilde zetten. Je hebt maar één lichaam; zorg ervoor en investeer erin!

Persoonlijke coaching is voor iedereen verschillend. De één heeft een betere aanpak in zijn trainingen nodig, de ander moet juist meer geremd worden en leren ontspannen en weer iemand anders moet leren wat gezond eten is. Heb jij een specifiek doel voor ogen!? Wil je er samen voor werken? Laat je gegevens voor ons achter en we kijken samen naar de mogelijkheden voor Personal Fitness en coaching. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk één of enkele personal trainingssessie in te plannen met jouw coach.


TTM voelt als een tweede thuis

De warmte, het groepsgevoel en de persoonlijke aandacht tijdens de groepslessen is ook terug te zien in de Personal fitness. De sfeer is prettig en gezellig. Trainen bij TTM is anders dan bij andere sportscholen. Buddy’s zeggen dan ook vaak dat TTM voelt als een tweede thuis. Je bent géén nummer, maar een buddy die we kennen bij naam en als persoon. Jouw fitness coach staat voor je klaar en geeft je alle ins en outs op het gebied van training en gezondheid.


Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

ONZE MOGELIJKHEDEN ZIJN NIET ALLEEN FITNESS, MAAR JUIST MEER DAN DAT.

Veelgestelde vragen over Personal Fitness

Wat kost de fitness bij To The Max Gym?
Een personal fitness abonnement heb je binnen de openingstijden onbeperkt toegang tot de fitnessruimte. Kijk hier voor onze memberships.
Wat zijn de openingstijden van de personal fitnessruimte?
Maandag t/m vrijdag is de ruimte van 06:00 uur tot 22:00 uur geopend. Op zaterdag en zondag ben je van harte welkom 06:00 uur tot 14:00 uur.
Wat hoort bij een personal fitness abonnement?
Een personal fitness abonnement is inclusief op maat gemaakt trainingsschema en persoonlijke uitleg per oefening. Heb je achteraf vragen? De coach staat voor je klaar om deze te beantwoorden.

• Liever trainen zonder schema of met eigen schema? Geen probleem!
• Inspiratie nodig voor een finisher workout? Leuk! We denken graag mee.
• Blessure? Laat het ons weten. Met onze kennis en kunde willen we je graag z.s.m. pijnvrij laten bewegen.
Hoe krijg ik toegang tot de fitnessruimte?
De fitness betreedt je met jouw persoonlijke bluetooth sleutel. Je hebt alleen toegang met de Bold Smart Lock app. Volg het stappenplan om toegang te krijgen tot de ruimte:

• Mail naar info@tothemaxgym.nl of stuur een app naar 06-34612468.
• Download de Smart Bold Smart Lock app.
• Zodra we jouw verzoek ontvangen, maken we een account voor je aan via de Bold app.
• Je ontvangt een verificatiecode via een sms.
• Volg het stappenplan in de app.

Soms is de voordeur wel open i.v.m. werkzaamheden binnen het pand. Op dat moment heb je de Bold Smart Lock app niet nodig. Buiten de openingstijden is de fitnessruimte niet toegestaan om te fitnessen. Tijden kunnen afwijken bijvoorbeeld in vakanties. Check altijd het rooster via de website of de SportBit app.
Hoe schrijf ik me voor de fitnessruimte?
Voor alle leden is het verplicht om zich in te schrijven. Ga naar de SportBit app en geef op het fitnessrooster aan welke uren wij jou kunnen verwachten in de fitness. Je mag je ook twee uur achter elkaar inschrijven, mocht je training langer duren dan een uur. We willen graag dat iedereen de ruimte heeft om te trainen. Door een maximaal aantal personen te hanteren, voorkomen we dat bepaalde fitnessuren te druk zijn. Per uur is er plek voor 8 personen.
Waar kan ik mijn spullen opbergen?
In de grote zaal neem je de trap omhoog naar de vide. Daar vind je een kast waar je jouw spullen kunt opbergen. Op de vide vind je ook de bar. Vul hier alsjeblieft je waterfles. Liever een drankje uit de koelkast? Geen probleem! Dit mag je zelf pakken. Het geld gooi je in de (spaar)pot op de bar.
Welke apparaten kan ik gebruiken?
In de personal fitness van To The Max Gym vind je apparaten van Technogym voor onder andere benen, borst en rug. Uiteraard kun je ook aan de slag met kettlebells, dumbless en barbells. Voor de conditionele training kun je gebruikmaken van de roei-, fiets-, hardloopband, assaultbike en SkiErg in de fitness. Met een personal fitnessabonnement heb je toegang tot alle faciliteiten binnen deze ruimte.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..