Kickboksen vlakbij Breda

Wil jij graag beter leren kickboksen vlakbij Breda, dan ben je welkom bij To The Max Gym. Een zeer toegankelijke trainingslocatie voor zowel jong en oud. Lees snel verder over een les kickboksen vlakbij Breda en probeer een gratis proefles uit.


Kickboksen vlakbij Breda

To The Max Gym is een sportschool met ervaren kickbokstrainers en gevestigd in Terheijden, nog geen 10 minuten van Breda.  Je leert de techniek van het kickboksen met daarbij de bok combinaties. In de les train je op korte afstand en wordt er gebruik gemaakt van de armen en benen, dus het is verplicht om scheenbeschermers en een bitje te gebruiken tijdens een kickboksles. Wij kunnen je hierbij adviseren.

Er wordt ook volop aandacht gegeven aan het bewegingspatroon en je houding. Voor de conditie is dit ook een top les om eraan mee te doen, want je krijgt er een flinke boost van. 

Kenmerken van een les kickboksen: 
  • Leer de kickbokstechnieken
  • Het is full-contact kickboksen
  • Je leert discipline
  • Je werkt aan je conditie en spieruithoudingsvermogen
Kickboksen in breda      Kickboksen Breda en omgevingCardio Kickboksen

Klinkt het bovenstaande iets te heftig voor je, dan is er ook een les cardio kickboksen vlakbij Breda. Hier leer je kickboksen en komen alle aspecten van het kickboksen aan bod. Het is voor zowel een beginneling als gevorderden en zelfs voor kinderen vanaf 14 jaar oud. Samen als vader en zoon, of als moeder en dochter trainen is dan ook mogelijk. Vanuit deze les kun je altijd groeien naar de real deal, het kickboksen.


Kickboksen bij To The Max Gym

Een kickboksles wordt elke woensdagavond van 20:30 uur tot 21:30 uur gegeven en elke zaterdag van 11:00 uur tot 12:00 uur. Ideaal om je ochtend te starten of je frustraties van de hele dag weg te boksen.  

Wil jij graag kickboksen vlakbij Breda met ervaren kickboks leraren? Kom bij To The Max Gym trainen in Terheijden. Je mag altijd langskomen voor een gratis proefles om te ontdekken of het bij je past. Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen of bel direct naar To The Max Gym! 

Haal het beste uit jezelf en see you soon!

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..