Yoga

LIFE IS BETTER WHEN YOU DO YOGA
Yoga is een eeuwenoude filosofie gericht op het behalen van de ultieme balans tussen lichaam en geest. Naast ontspanning, lenigheid en een goede conditie van spieren en gewrichten brengt yoga je stapje voor stapje dichterbij jezelf. De Yoga les wordt gegeven door Hata yoga docente Erna. Door jaren ervaring heeft zij geleerd niet altijd het uiterste van haar lichaam te vergen. Haar ervaring heeft ertoe geleid yogadocent te worden en daarmee alles te bundelen wat zij eerder heeft gedaan als natuurgeneeskundig en spiritueel therapeut en als docent op school.

Wanneer is de les? 
Iedere donderdagavond van 19:30u tot 20:30u is de yoga les, waarin zowel elementen van Hatha als Yin yoga terug te vinden zijn, in afwisselende actieve en ontspannen houdingen.

Typerend voor Yoga:
  • Soepel maken van spieren en gewrichten
  • Voorkom blessures
  • Focus op ademhaling
  • Ontdek ontspanning en rust
  • Balans tussen lichaam en geest

De kracht van Hatha en Yin yoga
Hatha yoga is een veel beoefende vorm van yoga waarbij de houdingen vanuit stilstand worden opgebouwd. In een vloeiende beweging wordt de volgende houding aangenomen. De houdingen variëren in moeilijkheidsgraad. Dankzij verschillende variaties kan iedereen ze uitvoeren op eigen niveau. Bij dit gedeelte worden spieren actief gebruikt. Bij Yin yoga worden de houdingen wat langer aangehouden. De nadruk ligt op ontspanning van de spieren en het soepel maken van het onderliggend bindweefsel en gewrichten.

Concentratie op de ademhaling
Bij alle vormen van yoga speelt de ademhaling een belangrijke rol en ademhalingsoefeningen maken dan ook altijd deel uit van de yoga lessen. Wat je ook doet je ademhaling gaat altijd door en heeft meer invloed dan je denkt. Een rustige ademhaling doet wonderen voor ons hele lichaam, inclusief ons zenuwstelsel. Het regelmatig beoefenen van yoga zorgt ervoor dat je ademhaling automatisch rustiger en meer beheerst wordt. Fijn bij sportbeoefening, maar ook in stresssituaties.

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..