Training vlakbij de Haagse Beemden

Je gezonder en fitter willen gaan voelen? Bepaalde persoonlijke trainingsdoelen bereiken? Of wil je trainen gewoon ter ontspanning? Een training in Haagse Beemden en omgeving bij To The Max gym, biedt jou de kans om een fittere en gezondere versie van jezelf te gaan worden. Plan een gratis en geheel vrijblijvende proefles in of wandel gewoon een keer bij ons binnen, je bent altijd welkom!Training Haagse BeemdenTraining in Haagse Beemden en omgeving

Aanbod aan Training in Haagse Beemden en omgeving

Bij To The Max gym bieden we een compleet aanbod aan training voor jong en oud! Zo kan je bij ons voor training in Haagse Beemden e.o. terecht voor groepslessen gericht op het versterken van kracht-en conditie, fitness, lifestyle coaching & personal training. Binnen onze gym hebben we ervaren trainers voor wie persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk zijn. Of je nu deelneemt aan de groepslessen,  personal training volgt of gebruik maakt van onze fitnessruimte.. wij willen dat jij je thuis voelt bij To The Max!

Training in groepslessen

In onze gym bieden we o.a. training aan in de vorm van kracht-en cardio gerelateerde groepslessen. Aan training in Haagse Beemden en omgeving kom je niks tekort wanneer je zowel sterker wilt worden als je conditie wilt verbeteren! Zo hebben we bijvoorbeeld Functional Strength, Endurance, Strenght & Intensity en Kickboksen!

Ook voor kids en tieners hebben we groepslessen waarbij ze conditioneel sterker worden. Wil je meer info over onze groepslessen? Klik dan hier. In onze groepslessen vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. Ondanks dat je in de groep traint kijken we samen met jou naar je techniek, uitvoering en waar jouw uitdaging ligt in gewicht en/of tempo. Iedereen is anders en dat betekent dat iedereen ook op een andere manier uitgedaagd wordt!

Personal Training in Haagse beemden

Naast onze groepslessen bieden we ook 1-op-1 trainingen aan voor wanneer je met volledige aandacht van onze trainers rechtstreeks naar een bepaald doel wilt toewerken! Moet je revalideren van een blessure? Je fitter en gezonder voelen? Of wil je een bepaalde afstand kunnen hardlopen? Voor Personal Training in Haagse Beemden en omgeving, ben je bij To The Max op het juiste adres als je samen met een ervaren trainer direct wilt werken aan resultaat. Samen maken we aan de hand van jouw doel een plan voor hoe we zo optimaal mogelijk resultaat kunnen behalen. Binnen onze Personal Trainingssessies zijn er verschillende trainingsvormen die we kunnen toepassen: Crossfit, Kickboksen, Mobiliteitstraining, Kracht-en conditietraining. Wij helpen jou graag om jouw droom werkelijkheid te laten worden!

Personal Fitness

Sport jij liever individueel en ga je graag met persoonlijke begeleiding aan de slag om jouw sportdoel te bereiken? Dan is ons Fitnessaanbod in de Haagse Beemden en omgeving iets voor jou! Wanneer je bij ons binnenloopt stap je meteen in onze fitnessruimte om vervolgens door te lopen naar de zaal waar de groepslessen gegeven worden! De fitnessruimte is van maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 22:00 uur open en in het weekend van 06:00 tot 14:00 uur. Buiten openingstijden heb jij ook  toegang tot de fitness! Hoe fijn is dat..zo kan je wanneer jij wilt werken aan jouw persoonlijke doelen. Bij inschrijving wordt je gekoppeld aan één van onze coaches die samen met jou een fitnessplan gaat opstellen! Bij inschrijving krijg je het volgende:

  • Onbeperkt toegang tot de fitnessruimte
  • Persoonlijke toegangssleutel
  • Gratis fitnessschema
  • 4-6 wekelijkse check up (inclusief bodymeting)
  • Persoonlijke fitnesscoach


Training in Haagse Beemden en omgeving

En? Benieuwd naar wat To The Max jou nog meer te bieden heeft? Je kan je vandaag nog inschrijven voor een gratis en vrijblijvende proefles! Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel rechtstreeks naar 06-16727601. Hopelijk tot snel!

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..