Kickboksen in Terheijden

Beter je kickbokstechniek willen beheersen? Of gewoon lekker zweten tijdens een bokszaktraining? Kickboksen in Terheijden bij To The Max Gym is voor iedereen, zowel jong als oud, die de techniek van kickboksen beter wilt leren beheersen. Tijdens de lessen werken we aan de techniek en train je full body, zodat je algehele fitheid vooruit gaan!


Kickboksen in Terheijden

To The Max Gym is een sportschool toegankelijk voor zowel jong als oud, gelegen in het mooie Terheijden. Wij hebben ervaren coaches die tijdens de kickbokslessen jou de techniek aanleren, waarbij je ook gebruik maakt van verschillende kickboks combinaties! In een kickboks training bij To The Max Gym train je op korte afstand van elkaar en gebruik je zowel armen als benen. Scheenbeschermers en een bitje zijn in deze lessen altijd verplicht! Kenmerkend voor de kickbokslessen:

  • Full contact kickboksen
  • Kickbokstechniek leren en verbeteren
  • Mentale en fysieke grenzen verleggen
  • Verbeteren conditie en uithoudingsvermogen
Kickboksen in Terheijden      Kickboksen Terheijden en omgevingAndere bokstrainingen Terheijden

Naast de kickbokslessen in Terheijden kan je ook deelnemen aan de bokszak trainingen of het cardio kickboksen! In deze workouts ligt de intensiteit hoog en focussen we zowel op techniek als het verhogen van de hartslag voor extra verbranding tijdens je trainingen. In deze trainingen bij To The Max Gym in Terheijden oefenen we verschillende bokscombinaties en verleggen we ons uithoudingsvermogen met cardio- en kracht gerelateerde oefeningen! Onze cardio kickbokstrainingen worden in onze hoofdruimte gegeven en de bokszaktrainingen in onze speciale ruimte ernaast.


Kickboksen in Terheijden voor kids!

Wat we al eerdere zeiden.. kickboksen bij To The Max is voor jong en oud! Tijdens de kickboks lessen leren we de techniek van het trappen, stoten en, knieën. Daarnaast maken we kickboks combinaties bij elkaar op de handschoenen of trapkussens.Bij To The Max Gym in Terheijden wisselen we tijdens de kickbokstrainingen technische aanwijzingen en conditionele oefeningen met elkaar af, om zo genoeg variatie te geven en de kids goed bij de les te houden!

Centraal tijdens de kids kickboks lessen:
  • Kickbokstechniek leren
  • Respect, discipline en zelfbeheersing
  • Plezier maken
  • Conditie en doorzettingsvermogen


Starten met kickboksen in Terheijden!

Elke dag is er weer één om echt nu voor je eigen gezondheid te gaan kiezen! Kom in beweging en werk aan jouw fitheid.. het kan vandaag nog. Plan vandaag nog een geheel vrijblijvende proefles in of wandel gewoon is een keer bij ons binnen. Je kunt ook direct bellen naar 06-16727601.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..