Sportschool Made

Op zoek naar een sportschool in Made en omgeving? Stop direct met zoeken en kom trainen bij To The Max Gym.


To The Max Gym, sportschool in Made e.o.

Je bent hier op de pagina gekomen, omdat je een sportschool in Made en omgeving zoekt. Vanaf Made is het nog geen 15 minuten rijden naar To The Max Gym. Het is gelegen in het mooie Terheijden en het heeft een toegankelijke trainingslocatie. Iedereen is hier welkom en er is veel mogelijk op het gebied van sport. In de sportschool is er een complete Technogym lijn, 3 Powercages, Concept2 roeiers, Concept2 bike, Loopband en een Assaultbike. Een ideale sportschool in Made en omgeving. 

Wil jij de extra kilo’s eraf trainen, meer conditie opbouwen of een andere reden, bij To The Max Gym behalen we samen jouw doel. Wat er zeker niet moet ontbreken is plezier. Als je geen plezier hebt in sporten, dan zal je het niet lang volhouden en ook geen blijvend resultaat boeken. Er zijn ervaren personal trainers aanwezig om jou op weg te helpen.  

Bij To The Max Gym is niemand een nummertje. Bij ons ben je een buddy en krijg je de aandacht die je nodig hebt. De fijne sfeer en de goede relatie tussen trainers en leden is uniek. Na de training kun je nog even in de lounge blijven hangen. Je kunt hier een lekkere gratis kop koffie, thee of water drinken. Handig om te weten: er zijn ook sportdranken en sportrepen beschikbaar in de gym!
Sportschool in Made    Sportschool in Made en omgeving

Welke lessen worden er gegeven? 

To The Max Gym geeft vijftien verschillende groepslessen, personal training en je kunt er fitnessen met een op maat gemaakt trainingsschema. Alle groepslessen worden door professionele trainers gegeven die veel passie hebben voor hun vak. Het is voor jong en oud waarbij persoonlijke aandacht, plezier en resultaat centraal staat.

Een aantal groepslessen: 
  • Cardio Kickboksen
  • Strenght & Intensity
  • Bokszaktraining
  • Bodyshape
  • Yoga
  • Kids bootcamp

Nieuwsgierig naar het gehele aanbod, bekijk het hier.   
 

Sportschool Made en omgeving 

Direct aan de slag bij de leukste sportschool in Made en omgeving? Vraag een intakegesprek aan met één van de trainers door het formulier in te vullen of bel direct naar 06-16727601. Neem een sprintje naar To The Max Gym!

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..