OVER TTM

Motivation will always beat talent
Plezier Trainen met een lach. Plezier is dé belangrijkste onmisbare factor naar succes en resultaat. Plezier in lesgeven, plezier in les krijgen en plezier hebben, zodra je bij TTM binnenstapt maakt het verschil en zorgt voor een blijvend resultaat.
Persoonlijkheid Bij TTM is niemand een nummer, maar hebben we buddy’s. Trainers weten wie je bent, kennen de persoon en wat je wilt behalen. De sfeer, plezier, enthousiasme en onderlinge samenhang tussen coaches & leden is wat TTM uniek maakt.
Resultaat Persoonlijke begeleiding door kwalitatieve coaches met know-how en kennis van zaken, die jaarlijks verschillende cursussen volgen om up-to-date te blijven binnen de branche. Naast leergierigheid speelt passie een belangrijke rol. Samen streven we naar resultaat.

MEET OUR TRAINERS

x x
Mark Dauwerse Eigenaar / Lifestyle Coach
IIk ben gepassioneerd sporter & coach in vele diverse sporten. Daarnaast help ik mensen ook met een gezondere levensstijl.

Zo beoefen ik zelf de volgende sporten:
- CrossFit
- Kickboksen
- Kitesurfen
- Triatlons
- Mountainbiken
- Gymnastics
- En nog meer

Voorheen was presteren in de sport heel belangrijk voor me. Heb een aantal jaar op redelijk niveau wat wedstrijden beoefend. Hierdoor heb ik ook de nodige blessures weten op te lopen. 5 jaar lang heb ik met een knie blessure rond gelopen.

In deze 5 jaren heb ik 10 tallen therapeuten / doktoren bezocht. Van alles geprobeerd om van mijn blessure af te komen zoals:
- tapen
- Ijzen
- Injecties
- Operatie
- En nog veel meer behandelingen

Veel van mijn sporten die ik altijd met veel plezier beoefende kon ik niet meer doen. En voelde mezelf als een gefaalde coach voor mezelf en andere.

In 2020 kwam ik in aanraking met de ATG systeem. Een opleiding die laat zien dat je met de juiste training je lichaam weer kunt versterken en opbouwen. Ook door meerdere trainingsguru’s en zelfervaringen ben ik mijn lichaam steeds beter gaan begrijpen.

Op dit moment kan ik ALLES weer pijnvrij doen. Zo ben ik elke dag bezig met een van de sporten die ik graag doe. Een Fit en pijnvrij lichaam voelt zo fijn :D

Tegenwoordig help ik ook heel veel andere met het oplossen van blessures. Dit gaat niet van de ene dag op de andere dag over. Je zult hier wel tijd en trainingen in moeten investeren. Degene die dit doen boeken allemaal resultaat!

Niets komt voor niets!
Stilstaan is achteruitgegaan!

Heb jij hulp nodig bij:
- Fitter / mobieler worden
- Pijnvrij je sporten willen beoefenen
- Lifestyle & voeding

Neem dan contact met mij op:
0652788622
 
Lees meer
Dorien Online specialiste / All-round coach
Ik heb als enige coach geen vaste lessen. Ik ben namelijk invalcoach bij TTM. Mijn naam is Dorien van Cauter, 25 jaar en ik woon in breda. Afgelopen januari ben ik afgestudeerd als communicatieadviseur. Sinds kort werk ik 32 uur bij Pluimen in Rotterdam. Daarom ben ik dus een invalcoach. Ondanks dat zal je me eigenlijk bij alle lessen zien, is het niet als coach dan zeker als buddy!

Les geven heb ik geleerd van de andere coaches en door deel te nemen aan de verschillende lessen bij TTM. Ook ben ik mezelf aan het ontwikkeling op het gebied van sport & voeding. Door cursussen te volgen blijf ik mezelf verbeteren. Als coach vind ik dit heel erg belangrijk.

Als ik les geef, kun je een pittige les verwachten met veel ruimte voor plezier en persoonlijke aandacht. Ook vind ik het super leuk om te weten waarom jij bij TTM komt sporten. Met welk gedachte je ook naar TTM bent gekomen, ik wil je graag helpen en motiveren het beste uit jezelf te halen. Zowel als coach en als buddy!
Lees meer
Max van Gelder Eigenaar / Lifestyle Coach
Mijn Naam is Max van Gelder, eigenaar van To The Max Gym en Orthomoleculair therapeut. Je kunt mij eigenlijk elke dag wel terugvinden in de gym. Op mijn 21e direct na het afronden van mijn Bachelor Commerciële Economie ben ik in 2015 begonnen aan het To The Max avontuur en samen met Mark enorm trots op hetgeen we tot dusver samen hebben opgebouwd. Inmiddels met een heel mooi team voorzien we vele mensen van een fit(ter) & gezonde(re) levensstijl.

Vanaf mijn 18e wilde ik wereldkampioen kickboksen worden in de -95 kilo klasse. Na +- 40 wedstrijden, waarvan 3 verlies partijen en +-10 jaar trainen met de beste kickbokser(s) van de wereld bij Team SuperPro heb ik begin 2022 besloten de kickbokshandschoenen in te ruilen voor andere uitdagende stappen in mijn leven.

Op dit moment ren, roei, fiets en zwem ik sneller als ooit te voren en ditzelfde geldt voor de kracht en mobiliteit / lenigheid. Wekelijks worden er nieuwe PR's verbroken en geniet ik van mijn dagelijkse "pittige" trainingen... Lifting Heavy Weights & Move Well. Als 17 jarige jonge deed ik mee aan de CrossFit Lowlands Throwdown, maar besloot hiermee te stoppen vanwege mijn focus op het kickboksen... maar ik moet eerlijk bekennen, het begint weer te kriebelen, dus wie weet ;)

Naast To The Max Gym en gedurende mijn tijd als Kickboks-altleet ben ik altijd blijven studeren. Opleidingen van Overload, Chivo, Eleiko, gewichtsconsulent, medische basiskennis en orthomoleculaire voedingsleer zitten allemaal in het koppie en passen we dagelijks toe in de praktijk bij de mensen die bij ons trainen...

Tot slot is dat hetgeen wat ik écht leuk vind en graag doe: andere mensen coachen en begeleiden naar een fit & gezond leven. Dit doe ik op mijn manier, een manier die je nooit eerder hebt ervaren, maar zeker zorgt voor hetgeen jij graag wilt bereiken met sport, voeding en mindset.

Tomorrow never comes, start nu en doe het, door het gewoon te doen! ;)

Max
Lees meer
Jitse van Dessel Strength Coach
Mijn naam is jitse van dessel 20 jaar oud, geboren in Breda en woon momenteel in Teteringen. Van kleins af aan doe ik al aan sport. Ik ben op mijn vijfde begonnen met voetballen bij WDS ’19 waar ik tot mijn dertiende heb gespeeld. Daarna naar baronie gegaan en daar altijd in de selectie gespeeld tot aan mijn zeventiende. Omdat ik altijd in de selectie speelde kwam ik rond mijn zestiende in aanraking met krachttraining voor de voetbal. Mijn interesse voor voetbal werd minder en voor krachttraining groter daarom besloot ik te stoppen met voetbal en me te gaan richten op fitness. Ik begon ook aan de opleiding sport en bewegen waar ik de richting sport, bewegen en gezondheid heb gekozen.

Ik focus mij nu voornamelijk op bodybuilding. Ik wil in de toekomst graag nog een wedstrijd doen als ik klaar ben met school. De mensen aan wie ik les geef omschrijven mij als een rustige duidelijke lesgever die veel kennis heeft van het vak. Ik help je graag om jouw doel te bereiken. Door in de lessen hard te trainen en daarnaast samen met bijvoorbeeld je voeding of leefstijl aan de slag te gaan. Momenteel geef ik verschillende krachtgerelateerde groepslessen bij TTM en begeleid ik mensen in de fitness en met hun voeding. Ook ben ik verantwoordelijk voor de programmering van de Functional Strenght lessen. Bij mij is een les geslaagd als je iets geleerd hebt en met een glimlach op je gezicht weggaat en... een beetje zweet natuurlijk 😉.

Wanneer zie ik jullie bij mij in de les?
Coach Jitse
Lees meer
Pieter Braun Strength & Conditioning Coach
Ik ben Pieter Braun, 29 jaar oud en geboren en getogen in Terheijden. De afgelopen 10 jaar stonden bij mij in het teken van atletiek. Na een periode als Voetballer bij S.V. Terheijden vond ik mijn weg naar de atletiekbaan bij AV sprint in Breda. Als snel wist ik de aansluiting te vinden bij de regionale top en werd ik op mijn 17e gevraagd om te komen trainen op Papendal, het Olympische trainingscentrum. De jaren erna behaalde ik verschillende successen waaronder deelname aan de Olympische spelen en het behalen van internationale medailles. Na een periode van blessures en minder plezier in de sport was het tijd voor wat anders.

Tijdens mijn carrière haalde ik mijn CIOS diploma en heb ik veel ervaring opgedaan binnen Crossfit. Ook krachttraining en Olympisch gewichtheffen behoort tot mijn expertise. Met passie en veel energie breng ik mijn kennis als topsporter over aan iedereen die graag komt sporten bij To The Max. Naast heel veel plezier maken, wordt er in mijn les ook hard gewerkt en gezweet. Maak je borst maar nat want bij mij kom je er niet gemakkelijk vanaf!

Ik zie je snel
Gr. Pieter
Lees meer
Linde All-round- / Lifestyle coach
Mijn naam is Linde, en woon sinds een tijdje in het mooie Traaie! Ik werk nu 2 jaar bij To the Max en heb het onwijs naar mijn zin. Het team, de sporters, de sfeer en de lessen zijn echt uitzonderlijk! Op mijn 16e ben ik met sport in aanraking gekomen door mijn werkzaamheden bij SportCity in Dordrecht (mijn oorspronkelijke woonplaats). Daar was ik zowel verantwoordelijk voor de sales en intakes als de groepsles BodyAttack! In deze les stonden vooral de volgende aspecten centraal: intensiteit, het verleggen van je grenzen en het hebben van plezier. Dit is dan ook terug te zien in mijn manier van training geven… no excuses!
Naast mijn werkzaamheden bij To the Max volg ik een Master Klinische Psychologie aan de Tilburg Universiteit en hou ik mij vooral bezig met de behandeling en preventie van psychische problematiek bij kinderen en volwassenen. Zelf ben ik vooral geïnteresseerd in iemands motivatie achter bepaald gedrag en hoe bepaalde patronen doorbroken kunnen worden wanneer dat voor diegene wenselijk is! Mijn visie is om na mijn studie mij te verdiepen in Sport Psychologie zodat ik sporters op nog meer vlakken kan helpen met het bereiken van bepaalde doelen!

De afgelopen jaren ben ik door Max en Mark intern opgeleid tot fitnessinstructeur en geef ik verschillende lessen zoals Bodyshape, Cardio-kickboksing, Bokszaktraining etc en Personal Training! Door me te blijven verdiepen in sport en gezondheid, zowel in de praktijk als op theoretisch vlak, hoop ik je met veel plezier en succes te begeleiden in jouw weg naar een sportieve levensstijl!
Lees meer
Donny Kickboks coach
Ik ben Donny Martens 16 jaar oud en woon in made. Sinds mijn 6e ben ik een fanatiek kickbokser, door deze sport heb ik max leren kennen.
Ik heb meerdere jaren in made getraind, maar omdat ik verder wil als professioneel kickbokser heeft max mij voorgesteld bij super pro in Zevenbergen. Hier train ik nu zelf fanatiek met veel plezier. Dit plezier wil ik dan ook graag met andere delen vandaar dat ik nu de kids kickboks, cardio kickboks en bokszak training lessen geef bij TTM.
Uiteraard wil ik mezelf nog verder ontwikkelen zodat ik straks meerdere groepslessen kan gaan geven ik heb de opleiding SDV op het scala in Teteringen afgerond. En zit nu op mijn vervolg opleiding CIOS sport en bewegen om van mijn passie uiteindelijk mijn beroep te maken.
Verder vind ik het belangrijk om te bewegen dit doe ik dan ook op verschillende manieren. In mijn vrije tijd sta ik graag op mijn skateboard om te skaten maar ook door de bossen crossen met mijn vrienden op de mountainbike vind ik een leuke manier van bewegen.
Als coach bij TTM wil ik jullie graag motiveren en het plezier van het bewegen laten ervaren dit door de technieken die ik zelf beheers met jullie te delen. Dus graag tot ziens bij een volgende les!
Lees meer
Eva BodyShape coach
Ik ben Eva Marrevee, 21 jaar en wonend in Terheijden.
Zelf train ik al enkele jaren fanatiek mee en vind ik het belangrijk om fit en gezond te blijven.
Ik ben recht door zee en maak vooral keuzes waar ik mij goed bij voel en die bij mij als persoon passen.. daarom ook dat ik de kans om coach te worden bij TTM met beide handen heb aangegrepen. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd van de andere coaches en het zelf intensief trainen binnen TTM.

Ik studeer Toegepaste Psychologie in Dordrecht en werk als recruiter bij Recruitment4you in Waalwijk. Binnen mijn opleiding leer ik zowel over het gedrag van de mens als coaching- en trainingsvaardigheden. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te trainen, met de honden de natuur in te gaan en met mijn vrienden te zijn! Het gewoon simpel kunnen genieten van de kleine dingen is iets waar ik veel waarde aan hecht.

Binnen mijn lessen kan je veel pit, uitdaging en humor verwachten!
Daarnaast ben van mening dat er geen goed of fout is of een perfect plaatje waar we allemaal naar toe zouden moeten werken. Waar ligt jouw eigen uitdaging? Wat geeft jou nou echt energie? En binnen welke grenzen voel jij je het prettigst en blijf je met plezier trainen? Graag help ik je om vooral te kijken naar wat voor jou werkt!
Lees meer
Lemmy Kickboks coach
Ik ben Lemmy Willemen, 34 jaar, vader van Jace(4) en Sadie(2).
Ik ben eigenaar van Lemms Cleaning, een glazenwasserij uit de regio.

Ik train nu sinds 4 jaar bij TTM. De eerste jaren volgde ik de kickbokslessen, Spartan training en de yoga lessen. Met de jaren werd het bedrijf steeds drukker en met de kids die aan het opgroeien zijn heb ik mijn trainings programma terug geschroefd naar enkel de kickbokslessen. Het leven draait immers om balans.

Mijn passie is Martial Arts. Als kind deed ik aan judo en tae kwon do, in mijn tiener jaren ging ik onder mijn vader Jiu Jitsu trainen en behaalde ik mijn zwarte band. Mooi detail; eerste vader en zoon koppel die dit deden in het land.

Ik verhuisde naar Breda en kwam terecht bij Maeng ho, waar ik Mijn nieuw passie ontdekte; mma. Ik ging 6/7 dagen in de week trainen en werd een aardige speler binnen de gym. Mijn staand werk bleef toch achter en de nieuwe eigenaar haalde me over om Muay Thai lessen bij te pakken. En daar was mijn nieuwe liefde geboren. Ik stortte me volledig op het Thai boksen en beleefde mooie jaren met mijn team.

Maar aan alles komt een eind en soms is het keuzes maken. Ik startte een bedrijf, kreeg een gezin en we verhuisde naar Terheijden. Ik sprak met mijn trainer af om nog een mma partij te vechten, deze won ik op KO. En voor mij was dit een mooie afsluiter van een fantastische periode.

Ik wilde recreatief gaan kickboksen en kwam zo’n 4 jaar geleden bij Max en Mark terecht. Geen stress en geen blessures meer, een fijne club met buddys en ik voelde me al snel thuis.
Lees meer
Sven Strength & Conditioning coach
Mijn naam is Sven Mol, geboren en getogen Terheijdenaar. Mijn passie voor sport is begonnen met voetbal. SV Terheijden, vanaf mijn 11e bij NAC en na 5 jaar de overstap naar FC Dordrecht gemaakt.

Door me te verdiepen in spelers van mijn positie (centraal verdediger) zoals Sergio Ramos, ben ik begonnen met krachttraining. Krachttraining is onmisbaar in de voetbalwereld om blessures te voorkomen en fysiek te verbeteren. Het begon op zolder in mijn home gym, door veel te lezen op internet en filmpjes te kijken maakte ik mijn eigen trainingen.

Via topsport kom je vaak in contact met een fysiotherapeut. Omdat ik gefascineerd raakte door de handelingen die werden gedaan in dat werkgebied ben ik de opleiding tot Fysiotherapeut gestart op het Avans Hogeschool in Breda.

Zo viel alles bij elkaar; voetbal, fysiotherapie en krachttraining. Zo ben ik in beeld gekomen. Doormiddel van een stage opdracht ben ik terecht gekomen bij To The Max. Ben ik mezelf blijven inzetten voor to the max. Na die periode ben ik mijzelf gaan ontwikkelen als coach.
Nu ik coach ben blijf ik geïnteresseerd in de krachtsport. Die uit ik door verschillende boeken te lezen, zodat jullie (de buddy’s) steeds verbeterende lessen krijgen!

Ik zie jullie!
Coach Sven
Lees meer

TO THE MAX

De sportschool staat bekend om zijn toegankelijke trainingslocatie waar iedereen op zijn/haar niveau kan deelnemen aan een gevarieerd aanbod van mogelijkheden op het gebied van sport. Naast resultaatgericht trainen staat persoonlijkheid en plezier voorop. To The Max voelt als een tweede thuis!

De sportschool heeft 15 verschillende groepslessen. Denk hierbij aan zowel kracht- en cardiotrainingen als rustgevende yoga-sessies. Een aantal voorbeelden van groepslessen zijn: Kickboksen, Strength & Intensity, BBB-lessen, Bootcamp en Bodyshape.

Train je liever voor persoonlijke doelen met behulp van een op maat gemaakt schema? Kies dan voor Personal Fitness bij TTM! Sinds 2019 is de fitnessruimte van de sportschool geopend. De ruimte beschikt over een complete Technogym lijn, 3 Powercages, concept2 roeiers, concept2 bike, Loopband en Assaultbike, we hebben het allemaal! De gezellige sfeer, het groepsgevoel en de persoonlijke aandacht die men ervaart tijdens de groepslessen is ook terug te zien in de fitness!

Naast groepslessen en Personal Fitness kun je ook 1 op 1 begeleiding krijgen met één van onze coaches. Ga voor deze mogelijkheid wanneer jij het maximale uit al je trainingen en tijd wilt halen.

Klaar met je workout? Hang nog even rond bij de Bar / Lounge van TTM en geniet samen met de buddy’s van een gratis kop koffie, thee of water! Ook hebben we heerlijke sportdranken en sportrepen voor na je training.

Last but not least, zitten er nog 3 andere partners binnen TTM gevestigd:

  • Fysiotherapie: “Max Welten Fysiotherapie & Training”
  • Schoonheidsspecialiste: “Natural Skin Care by Kim”
  • Massagetherapeute: “Massagetherapie Marion Dauwerse”

Wanneer zien we jou bij de sportschool!?

Maak een kenninsmakingsafspraak
Schrijf je vandaag nog in!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..