Fitness Made

Kom je uit Made en wil je graag Fitnessen in de buurt, Fitness Made doe je bij To The Max Gym. Het is nog geen 10 minuten van Made vandaan en eenmaal aangekomen heb jij je warming up al gehad ;).. Lees snel verder over deze unieke sportschool.  

Fitness Made en omgeving 

To The Max Gym is voor iedereen toegankelijk en heeft naast Fitness ook vijftien verschillende groepslessen, personal training en lifestyle coaching. Als je gaat fitnessen bij To The Max, train je in een private gym. Je kunt trainen wanneer je wilt en hoe vaak je wilt. Je staat er nooit alleen voor, er is altijd een trainer aanwezig die je verder kunt helpen als je er niet uitkomt. Of train je liever zelfstandig, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. 

Bij To The Max Gym is niemand een nummertje, maar een Buddy! Dat wil zeggen dat de trainers je bij naam kennen en als persoon. Het is een hechtere band dan bij de meeste sportscholen. Er is een prettige en gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht staat voorop. Nergens anders kun je Fitness in Made zoals bij To The Max Gym vinden.  

Waarom fitnessen bij To The Max Gym?

Het is een toegankelijke trainingslocatie waar iedereen op zijn of haar niveau mee kan fitnessen. De trainers zijn zeer ervaren en helpt iedereen om zijn doel te behalen en te behouden.
Daarbij krijg je:

  • Onbeperkt toegang tot fitnessruimte.
  • Intake (inclusief bodymeting en het bespreken van de doelen).
  • 6 tot 8 wekelijkse check-up.
  • Gratis fitness schema.
  • Persoonlijke fitness coach.
  • Train wanneer je wilt.

Wat wil je nog meer?

Personal Fitness Made

Is het fitness schema niet voldoende en wil je meer uit je training halen? Dan kun je kiezen voor Personal Fitness. Maandelijks krijg je een 1 op 1 sessie met je persoonlijke trainer waardoor je al snel stappen vooruitzet. Hierdoor krijg je weer de motivatie om harder te knallen naar je doel. Het is ook goedkoper dan een wekelijkse sessie met een personal trainer. De fitness gym is van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 22:00 uur geopend en zaterdag en zondag van 06:00 tot 14:00 uur. De  gym is te betreden met een persoonlijke sleutel die je ontvangt bij je inschrijving. 

Ja, ik wil starten met Fitness!

Helemaal opgewekt en klaar om te starten met Fitness Made bij To The Max Gym? Vraag een Gratis Proefles aan (geheel vrijblijvend) en samen bekijken we welke doelen je wilt behalen. Vul het onderstaand formulier in of bel naar de To The Max Gym.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..