Sportschool in Terheijden

To The Max Gym: een toegankelijke sportschool voor iedereen in Terheijden.
De sportschool in Terheijden staat bekend om zijn toegankelijke trainingslocatie waar iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen. Er is een gevarieerd aanbod van mogelijkheden op het gebied van sport en gezondheid. Naast resultaatgerichte coaching staat persoonlijkheid en plezier voorop. To The Max Gym in Terheijden voelt als een tweede thuis!

 

Groepslessen: Kickboksen, Krachttraining, Cardiotraining, Yoga en méér


De sportschool Terheijden heeft 15 verschillende groepslessen. De lessen kun je verdelen in kracht-, cardio- en mobiliteitstraining. Een aantal voorbeelden zijn: Kickboksen, Functional strength, Yoga, Endurance & Bodyshape. Naast Yoga bieden we ook Flexibility: dit is dé training om blessures te voorkomen.

Alleen kun je niet gespecialiseerd zijn in alles. Met een goed team kun je delen en delen betekent vermenigvuldigen. Het team maakt het verschil ten opzichte van andere gyms in de buurt van Terheijden. De onderlinge binding tussen coaches en buddy’s, zoals wij de leden bij TTM noemen, is uniek. Dit maakt To The Max Gym in Terheijden toegankelijk en de coaching persoonlijk.


Fitness met persoonlijke coaching


Train je liever voor persoonlijke doelen met behulp van een op maat gemaakt schema? Kies dan voor Personal Fitness bij TTM in Terheijden! Ga samen met jouw fitness coach aan de slag. De fitness gym beschikt over: Technogym apparatuur, 3 Powercages, loopband en Concept2 roeiers / bikes / SkiErgs en assaultbikes. We hebben het allemaal! De gezellige sfeer, het groepsgevoel en de persoonlijke coaching die men ervaart tijdens de groepslessen, zie je ook terug in de fitness.


Personal Training Terheijden


Naast groepslessen en fitness kun je bij To The Max Gym ook 1 op 1 coaching krijgen via Personal Training. We hebben meerdere personal trainers met ieder hun eigen specialisatie. De route die we bewandelen is afhankelijk van jouw doel: wil jij dit jaar echt die Summer-body behalen? Of 10 kilometer hardlopen in een bepaalde tijd? Revalideren van een blessure? Leren kickboksen? Altijd al die Muscle-ups of handstand-walks willen kunnen? Of slagen voor een toelatingstest? Meld je aan voor de TTM Personal Training.

We hebben specialismes in zowel krachttraining, conditietraining, snelheidstraining en mobiliteitstraining. Maar ook trainingsvormen als CrossFit, kickboksen & yoga worden toegepast in de trainingssessies.

Lifestyle coaching


Naast (Personal) Training zijn er meerdere factoren nodig om persoonlijke / fysieke resultaten te behalen. Denk aan voeding, dagelijkse beweging, mindset en rust / slaap. Bij lifestyle coaching passen we onze tools en expertise toe om genoemde factoren optimaal te maken. 

Met name voeding is KEY om fysieke resultaten te behalen, zoals het creëren van bijvoorbeeld een 
“SummerBody”. Door de jaren heen hebben we ons geschoold tot voedingsconsulent, Orthomoleculaire coach en HormoonCoach. Er zijn verschillende methodes mogelijk op het gebied van voeding. Welke methode het beste bij jouw aansluit, is afhankelijk van het doel en deels jouw persoonlijke voorkeur. Eén ding is zeker: samen gaan we voor het beste resultaat!

Klaar met je training? Blijf even hangen in de Gym bij de lounge van TTM in Terheijden en geniet samen met de buddy’s van een gratis kop koffie, thee of water! Ook hebben we heerlijke sportdranken en kunnen we je adviseren over dagelijkse supplementen zoals eiwitten, vitamines en mineralen. 

Heb je al bij verschillende gyms in de buurt van Terheijden gesport? Zet eens een eerste stap binnen bij ons, voel je gehoord en voel je thuis. Tot snel!

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..