De Endurance Training van TTM is dé conditietraining om je uithoudingsvermogen te verbeteren. De training bestaat uit verschillende cardio-oefeningen. De oefeningen zorgen voor een hogere hartslag en een versnelde ademhaling. Het is de perfecte voorbereiding voor obstacle runs, hardloopevenementen en andere conditionele wedstrijden.

Wanneer is de les? 
Woensdagavond (outdoor) van 19:30u – 20:30u
Zaterdagochtend (indoor) van 10:00u – 11:00u

Typerend voor de Endurance:
  • Verbeteren van de conditie en uithoudingsvermogen
  • Mentaal sterk worden
  • Eigen niveau en tempo
  • Conditionele voorbereiding op obstacle runs

De kracht van de Endurance
Ervaar nu de training van de TTM coaches! Dit is wat WIJ ook doen aan conditietraining. Dit zijn dé WORKOUTS die helpen met het verbeteren van de conditie en algehele energie. Wij adviseren iedereen minimaal drie keer per week te sporten voor dé summerbody, waaronder een conditietraining. De Endurance Training is de perfecte les om fit te worden.
De training bestaat uit verschillende cardio-oefeningen. Gemiddeld ben je 35 tot 40 minuten bezig met de workout. Beginnend of gevorderd iedereen kan mee doen! De workout wordt naar niveau aangepast door de coach. 

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..