Endurance training

De Endurance Training van TTM is dé conditietraining om je uithoudingsvermogen te verbeteren. De training bestaat uit verschillende cardio-oefeningen. De oefeningen zorgen voor een hogere hartslag en een versnelde ademhaling. Het is de perfecte voorbereiding voor obstacle runs, hardloopevenementen en andere conditionele wedstrijden.

Wanneer is de les? 
Woensdagavond (outdoor) van 19:30u – 20:30u
Zaterdagochtend (indoor) van 10:00u – 11:00u

Typerend voor de Endurance:
 • Verbeteren van de conditie en uithoudingsvermogen
 • Mentaal sterk worden
 • Eigen niveau en tempo
 • Conditionele voorbereiding op obstacle runs

De kracht van de Endurance
Ervaar nu de training van de TTM coaches! Dit is wat WIJ ook doen aan conditietraining. Dit zijn dé WORKOUTS die helpen met het verbeteren van de conditie en algehele energie. Wij adviseren iedereen minimaal drie keer per week te sporten voor dé summerbody, waaronder een conditietraining. De Endurance Training is de perfecte les om fit te worden.
De training bestaat uit verschillende cardio-oefeningen. Gemiddeld ben je 35 tot 40 minuten bezig met de workout. Beginnend of gevorderd iedereen kan mee doen! De workout wordt naar niveau aangepast door de coach.

Veelgestelde vragen over conditietraining 


Hoe verbeter ik mijn conditie?
Conditie wordt ook het uithoudingsvermogen genoemd. Het is het vermogen van een mens om zich gedurende een bepaalde periode in te spannen en actief te blijven. De hartslag en ademhaling moeten omhoog om de conditie te verbeteren. Het uithoudingsvermogen vergroten doe je door cardio-oefeningen uit te voeren. Je conditie verbetert al door 10 minuten lang cardio-oefeningen te doen.

No excuse dus om niet aan je conditie te werken 

P.S: De conditietraining van To The Max Gym heet de Endurance Training.


Hoe ziet de conditietraining eruit?
De conditietraining bestaat uit verschillende cardio-oefeningen. Gemiddeld ben je 35 tot 40 minuten bezig met de workout. De oefeningen zorgen voor een hogere hartslag en een versnelde ademhaling. Geen één Endurance training is hetzelfde.

Denk aan oefeningen zoals:

 • Apparaten: fietsen, skiën, roeien, fietsen + duwen + trekken (assaultbike)
 • Lichaamseigen gewicht: burpees, rennen of jumpropes.
 • Met materialen: kettle bell swings, wall balls, box jumps en nog veel meer oefeningen.

De conditietraining is de perfecte voorbereiding voor obstacle runs, hardloopwedstrijden of andere conditionele wedstrijden.


Ik heb geen sportervaring; kan ik meedoen met de conditietraining?
Beginnend of gevorderd iedereen kan meedoen met de conditietraining van To The Max Gym! De workout kan naar niveau aangepast worden door de coach. Zo is bijvoorbeeld het aantal rondes of herhaling naar beneden of omhoog te schalen per persoon, zodat iedereen de juiste prikkel krijgt tijdens de workout. Meedoen is belangrijker dan winnen!
Stel je haalt het aantal herhalingen of rondes niet? Dat geeft helemaal niks! Je bent in ieder geval weer een stapje verder gekomen. Keep pushing & focus on the good!


Wanneer is de conditietraining?

De Endurance training wordt elke woensdagavond en zaterdagochtend gegeven. Bekijk het rooster voor de actuele tijden.Kun je niet op deze avonden of tijden?
We raden de volgende lessen ter vervanging aan: Strength & Intensity, Spartan en Bodyshape. Bekijk het rooster voor de actuele tijden van deze trainingen.


Wat zijn de voordelen van conditietraining?
De Endurance is gebaseerd op de conditietraining, die de coaches zelf ook doen om hun conditie te verbeteren. Dit is dé workout, die helpt met het verbeteren van de algehele energie. 

De kracht van de Endurance training:

 • Het uithoudingsvermogen wordt groter.
 • Het hart en longen blijven/worden in goede conditie.
 • De algehele energie gaat vooruit (je ervaart minder vermoeidheid).
 • De weerstand, het herstelvermogen en immuniteit tegen ziekte is sterker.
 • Een ander pluspunt: van de Endurance word je mentaal sterker dan ooit te voren!


Wij adviseren iedereen minimaal drie keer per week te sporten. Twee keer kracht en een conditietraining per week. De Endurance is dus de perfecte les om fit te worden/blijven! Hoe schrijf ik me in voor de conditietraining?
Afhankelijk van het gekozen abonnement krijg je maandelijks credits op jouw account. Eén les kost één credit. Een credit is de manier om je aan te melden voor de les.

 • Schrijf je in bij To The Max Gym .
 • Op basis van jouw abonnement ontvang je credits op jouw account.
 • Download de SportBit app en log in.
 • Open ‘Rooster & events’. Dit is het rooster voor groepslessen.
 • Met credits kun je je aanmelden voor de les.
 • Klik op gewenste groepsles en meld je aan.
 • Inschrijven is voor iedereen verplicht voor alle lessen.
 • Credits zijn bruikbaar voor alle groepslessen en fitnessuren.

Bij To The Max Gym vinden we het belangrijk dat iedereen in de groepsles persoonlijke aandacht krijgt. Daarom kunnen max. 20 deelnemers mee doen met de Endurance training. Zo houdt de coach overzicht en krijg je de tips & tricks, die je nodig hebt. 

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..