De Functional Strength (FS) les is dé les voor krachttraining. De focus ligt op snellere spiergroei en kracht opbouw door het hele lichaam. Wil je meer spiergroei? Wil je meer definitie in je benen? Wil je minder vet rondom je bovenarmen? Doe mee met de Functional Strenght!

Wanneer is de les? 
Er zijn 3 soorten FS trainingen: full-body, lowerbody en upperbody.
FS full-body wordt maandag t/m vrijdagochtend van 9:00u - 10:00u gegeven. 
Op maandagavond is de lowerbody van 17:30u - 18:30u en 19:30u tot 20:30u. De upperbody is van 18:30u – 19:30u.

Typerend voor de Functional Strength:
  • Dé krachttraining van TTM
  • Sterkste versie van jezelf
  • Minder tot géén klachten / blessures
  • Onmisbaar voor elke sportprestatie
  • Zorgt voor een mooi fysiek

De kracht van de Functional Strength
FS is de kracht les van TTM. Er zijn 3 soorten FS trainingen: full-body, lowerbody en upperbody. 
Alle FS lessen zijn op elkaar afgestemd, zodat je per week meerdere FS lessen mee kunt doen. 
Het voordeel van krachttraining is het sterker maken van de spier. De spier groeit en vet wordt omgezet naar een strakke huid. Zo wordt je dus strakker en ben je een stap dichterbij jouw summerbody (die gemaakt worden in de winter 😉).
De laatste studies en wetenschappelijke onderzoeken omtrent training tonen aan dat spiergroei ontstaat tussen de 5-30 herhalingen met een minimum van 10 sets per week per spiergroep. Als 10 herhalingen makkelijk lukken en je houdt het daarbij, ontstaat er géén spiergroei! Het is de bedoeling dat de spieren onder een hoge spanning staan om volume te groeien. Dat betekent dat je ergens tussen de 5-30 herhalingen zal moeten ‘falen’. Dit klinkt misschien eng, maar geen zorgen! De coaches helpen je met het kiezen van het juiste gewicht per oefening en ondersteunen je waar nodig!
Beginnende buddy’s trainen tot technisch falen: zodra de techniek achter uitgaat is het maximaal aantal herhalingen bereikt. Gevorderde buddy’s worden juist uitgedaagd door het gewicht te verhogen. Zo is elke les naar niveau te schalen. 
Heb je de laatste tijd niet de gewenste progressie gemaakt in je trainingen? Trek eens aan de bel voor een voeding / lifestyle traject. E-mail naar info@tothemaxgym.nl.

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..