Kickboksen vlakbij Oosterhout

Wil jij graag leren kickboksen vlakbij Oosterhout en/of je gehele lichaam conditioneel sterker maken? Als To The Max Gym bieden wij een toegankelijke trainingslocatie om te leren kickboksen en je daarin verder te ontwikkelen.. en dat allemaal in omgeving Oosterhout op nog geen 15 minuten afstand.


Kickboksen bij To The Max Gym

Wij als trainingslocatie zijn gevestigd in Terheijden. Met nog geen 15 minuten rijden vanuit Oosterhout staan wij als coaches voor jou klaar om jou vaardiger te maken in het kickboksen. To The Max Gym biedt professionele kickboks lessen die gegeven worden door coaches met jarenlange ervaring binnen het kickboksen.

Tijdens onze kickbokslessen werken we aan techniek en maken daarbij ook verschillende boks combinaties. In de lessen gebruik je zowel je armen als benen, zodat je een full body workout hebt! Wij adviseren om tijdens onze kickbokslessen scheenbeschermers en een bitje te gebruiken.
Kickboksen in Oosterhout      Kickboksen Oosterhout en omgevingKickboksen voor kids in omgeving Oosterhout

Bij To The Max Gym hebben we naast het kickboksen voor volwassenen, ook kickboksen voor kids! Onze kids kickbokslessen in omgeving Oosterhout staan bekend om discipline, respect en zelfbeheersing. Kinderen leren stoten, trappen, knieën en andere kickbokscombinaties te maken. Respect voor elkaar staat voorop! Samen zijn we één team en samen worden we ook sterker en beter.


Typerend voor de kids kickbokslessen:
  • Kickbokstechniek
  • Respect, discipline en zelfbeheersing
  • Plezier
  • Conditie
  • DoorzettingsvermogenCardio kickboksen omgeving Oosterhout

Naast de kickbokslessen die we geven bij To The Max Gym, hebben we ook cardio kickboksen. Mocht je bijvoorbeeld nog nooit hebben gekickbokst, is deze les geschikt om in ieder geval de basis te leren. Voor zowel beginners als gevorderden is deze les super geschikt om je algehele conditie naar een hoger niveau te brengen.

Je leert ook in deze lessen de techniek van het kickboksen in combinatie met het trainen van je conditie-en kracht uithoudingsvermogen. Vanuit deze les kun je misschien met wat meer zelfvertrouwen groeien naar de real deal, het kickboksen. Scheenbeschermers en het dragen van een bitje zijn tijdens de cardio kickbokslessen niet verplicht, maar het mag wel!


Ik wil starten met kickboksen bij To The Max!

Ben je ondertussen toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en wil je graag kickboksen in de omgeving van Oosterhout binnen een persoonlijke en toegankelijke sportschool? Kom dan gezellig bij ons langs voor een gratis groepsles! Neem contact met ons op a.d.h.v. onderstaand contactformulier of bel direct naar To The Max Gym.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..