Kickboksen vlakbij Prinsenbeek

Beter je Kickbokstechniek beheersen of gewoon lekker alles van je afslaan in onze bokszaktrainingen? Onze kickboks trainingen zijn heel geschikt om je lichaam conditioneel sterker te maken en de techniek beter te gaan beheersen.

Op nog geen 15 minuten van Prinsenbeek en omgeving bieden wij jou een toegankelijke trainingslocatie waarin je jezelf verder ontwikkeld op het gebied van Kickboksen.. en dat samen met onze enthousiaste en ervaren coaches!Kickboksen in Prinsenbeek en omgeving


Bij To The Max bieden we Kickbokslessen aan voor jong & oud!  Kickboksen in Prinsenbeek en omgeving betekent dat je les krijgt van ervaren kickboksers die ervoor zorgen dat jij een goede basis legt om je verder te kunnen ontwikkelen in de sport.Tijdens de lessen focussen we o.a. op de techniek van het trappen, stoten en knieën maken. Je leert te werken aan je houding en het juiste bewegingspatroon, waardoor je meer impact kan maken in je stoten en/of trappen! Plezier en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop, naast dat we een serieuze en gedisciplineerde mindset in de lessen belangrijk vinden. Wij verplichten dan ook tijdens onze kickbokslessen scheenbeschermers en een bitje te dragen!Kickboksen in Prinsenbeek      Kickboksen Prinsenbeek en omgeving
Cardiokickboksen bij TO THE MAX GYM


Klinkt het bovenstaande voor jou nog een stapje te ver? Dan zijn onze cardio kickbokslessen en/of bokszaktrainingen waarschijnlijk een fijne start voor jou! Naast onze kickbokslessen bieden we ook cardio kickboksen in Prinsenbeek en omgeving aan. In deze lessen leggen we de focus zowel op techniek als het verhogen van de hartslag. We oefenen verschillende bokscombinaties en trainen ons uithoudingsvermogen met cardio-en kracht gerichte oefeningen!

Kids kickboksen in Prinsenbeek en omgeving


Wat we al eerder omschreven.. bij To The Max in Prinsenbeek en omgeving hebben we kickbokslessen voor jong & oud! Ook in de kids lessen werken we aan onze techniek en houding d.m.v. het maken van combinaties met trappen, stoten en knieën. Respect, discipline en zelfbeheersing staan centraal in de lessen.. met natuurlijk plezier maken in wat we doen!


Typerend voor (cardio) Kickboksen bij TTM:

  • Leren en verbeteren van techniek
  • Full-contact kickboksen
  • Trainen van conditie en spieruithoudingsvermogen
  • Mentaal en fysiek sterker worden


Lets get started!


Ondertussen toch wel nieuwsgierig geworden wat To The Max Gym in Prinsenbeek en omgeving voor jou kan betekenen? Vraag vandaag nog een proefles aan! Een proefles kickboksen is gratis en geheel vrijblijvend. Je kan je direct via onze site inschrijven of neem direct contact op door te bellen naar 06-16727601.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..