Sporten in Made

Lichamelijke beweging in Made. Behaal jij niet de resultaten die je wilt bereiken? Dan ben je bij To The Max Gym op het juiste adres. Wij halen het maximale uit je naar boven en zorgen ervoor dat jij jouw sportdoelen behaald!  Sportschool To The Max Gym richt zich op:

  1. Plezier
  2. Persoonlijkheid
  3. Resultaat

 

Een extra push om het maximale uit je te halen 

  • Heb jij vaak last van weinig tot geen motivatie?
  • Vind jij het moeilijk om voor jezelf een trainingsschema te maken?
  • Of weet je gewoon helemaal niet waar je moet beginnen?


Plan dan nu een call in met één van onze personal trainers. Hierin ga je samen met de personal trainer kijken naar jouw doelen en hoe je die gaat behalen. Hierbij word er een trainingsplan op maat gemaakt en word je zowel mentaal als fysiek uitgedaagd om jouw doelen te behalen. Hoe lang de personal training duurt en hoe de trainingsplan eruit ziet is totaal afhankelijk van jouw doelen. Heb jij er al zin in? Plan dan nu je gratis intake in!

Sporten met TTM shape programma

Wist je dat wij naast onze fitness, groepslessen en personal training ook een To The Max Shape programma hebben? Zo niet, lees dan snel verder! Wil jij de fitste versie van jezelf worden? Dan is To The Max Shape het ideale programma voor jou! Dit is een sportprogramma waarin we gaan focussen om de beste en fitste versie van jezelf te worden. Hierin ga je jezelf zowel mentaal als fysiek ontwikkelen. Er ligt focus op verschillende aspecten in je leven zoals trainingen, voeding, dagelijkse beweging en ontspanning. Lekker in je vel zitten hoeft niet zo moeilijk te zijnIn dit sportprogramma wordt er een trainingsplan afgestemd op jou en krijg je handvaten mee om fit en gezond te blijven.  Dit in slechts 8 weken!  In hetTTM sportprogramma gaan we:

  • Slechte gewoontes doorbreken
  • Werken met een nieuwe basis
  • Werken met patronen die bij jou passen


De beste investering die je kan maken is in jezelf. Daag jezelf uit en sport mee met onze To The Max Shape programma. Zorg voor je lichamelijke beweging in Made.


Liever in een groep sporten?


De groepslessen zijn voor zowel jong als oud en iedereen kan meedoen op zijn of haar tempo. Na het volgens van onze groepslessen ga je met een goed gevoel naar huis. De groepslessen zijn verdeeld in 2 groepen: cardio- en krachttraining. Voor ieder wat wils dus! Bekijk snel ons aanbod in groeplessen en train mee: Groepslessen.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid

Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5

Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..