Kom Kickboksen in Zevenbergschen Hoek

Ready to Rumble?! Kickboksen in Zevenbergschen Hoek en omgeving vind je bij To The Max Gym. Een fijne trainingslocatie met vele sportmogelijkheden. Lees snel verder. 


Kickboksen in Zevenbergschen Hoek en omgeving

De juiste kickbokstechnieken leren of ben je een beginnende kickbokser, bij To The Max Gym is het allebei mogelijk. Bij een kickboks les leer je de techniek, het full contact kickboksen, conditie en spieruithoudingsvermogen, discipline en je wordt mentaal sterker.

Ga je voor het eerst kickboksen in Zevenbergschen Hoek, zonder enige ervaring, kies dan voor de les Cardio-Kickboksen. Hierbij verbrand je veel calorieën, ga je je grenzen verleggen, spieruithoudingsvermogen, verbeter je de conditie en natuurlijk leer je de techniek van het kickboksen. Het is voor een beginneling als gevorderden en zowel mannen als vrouwen vanaf 14 jaar oud.

Een normale kickboks les is elke woensdagavond van 20:30 tot 21:30 uur en elke zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur. De cardio-kickboksen wordt elke woensdag – en vrijdagavond gegeven van 18:30 tot 19:30 uur. Kickboksen in Zevenbergschen Hoek en omgeving wordt door zeer ervaren kickboks trainers gegeven.Een leuk weetje, Coach Max doet zelf mee aan wedstrijden onder het team Super Pro. Dit is een team onder begeleiding van Dennis Krauweel en Alviar Lima. Kickboks vechters zoals Benny Adegbuyi, Albert Kraus en de wereldkampioen Rico Verhoeven hebben hier ook getraind.   Kickboksen in Zevenbergschen Hoek      Kom Kickboksen Zevenbergschen Hoek


Voordelen van Kickboksen 

Wat heeft het effect van kickboksen? 
  • Meer spieropbouw
  • Een betere conditie
  • Je valt af
  • Meer uithoudingsvermogen
  • Je bent meer gefocust
  • Je leert jezelf te beheersen, meer discipline
  • Goed voor je mind

En de lessen zijn altijd gevarieerd en uitdagend. Een les kickboksen zal dus nooit saai zijn!Het is geen wedstrijdteam, maar To The Max Gym kan je er wel bij helpen om bepaalde technieken bij te leren en de kennis mee te geven.    


Wees welkom bij To The Max Gym!  

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen over Kickboksen in Zevenbergschen Hoek en omgeving? Schrijf je dan in voor een gratis intake  (zie onderstaand formulier) bij To The Max Gym en samen gaan we jouw doelen behalen. Zien we jou binnenkort met je bokshandschoenen, scheenbeschermers en bitje ;).

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..