Kickboksen

JUST WHEN IT STARTS TO HURT, GO HARDER
De kickbokstraining is een van dé specialismes van TTM. Leer tot in de puntjes de techniek van het kickboksen. Je gaat aan de slag met langere bokscombinaties gevolgd door trappen op het lichaam en (technisch) sparren. Je traint full-contact. Daarom zijn een bitje en scheenbeschermers verplicht. Enige ervaring met kickboksen is nodig voor deze training. Wil je graag leren kickboksen? Dan raden we je aan mee te doen met de cardio-kickboksles.

Wanneer is de les? 
De les wordt woensdagavond van 20:30u – 21:30u en zaterdagochtend van 11:00u – 12:00u gegeven.

Typerend voor de Kickboksen:
  • Leer kickbokstechniek
  • Full-contact kickboksen
  • Discipline
  • Conditie en spieruithoudingsvermogen
  • Word mentaal sterk

De kracht van Kickboksen
De focus van de kickbokstraining ligt op de techniek van de stoten, trappen, knieën en het maken van vloeiende combinaties. Er wordt aandacht besteed aan je houding en bewegingspatroon. Ook leer je het “kickboks spelletje” steeds beter begrijpen en beheersen. Naast het technische gedeelte krijgt je conditie een flinke boost. Binnen de les wordt er geschakeld tussen combinaties, aanval/verdedigende spellen en (technisch) sparren, zodat het totale kickbokspakket aan bod komt.

Kennis en ervaring van de coaches
Coach Max vecht zelf wedstrijden voor team Super Pro onder begeleiding van Dennis Krauweel en Alviar Lima. Wereldberoemde vechters als Benny Adegbuyi, Alim Nabiev, Albert Kraus en regerend wereldkampioen Rico Verhoeven komen allemaal uit voor ditzelfde team. De kennis en ervaring die Max door de jaren heen heeft opgedaan en de dagelijkse levensstijl die in het teken staat van zijn kickbokscarrière zorgen voor hoogstaande kickbokslessen bij TTM.

TTM is géén wedstrijdteam. Mocht je wedstrijden willen doen, kunnen we je zeker helpen met het bijslijpen van techniek, kennis en geven die nodig is voor jouw voorbereiding.

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..