Fitness in Terheijden

Direct aan de slag met jouw persoonlijke trainingsdoelen aan de hand van een personal fitnessplan?
Bij To The Max Gym in Terheijden ben je dan precies aan het juiste adres! Onze gym is gevestigd in de Mr. Aalbersestraat in Terheijden. Onze trainingslocatie biedt tal van mogelijkheden om te werken aan je algemene fitheid en gezondheid. Zo kan je bij ons gebruik maken van groepslessen, Personal training, Lifestyle coaching en.. een fijne fitnessruimte met alles wat je nodig hebt om aan jouw doelen te werken! Bij ons ben je in ieder geval geen nummer. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij To The Max voorop! Wij willen dat jij je ten alle tijden bij ons thuis voelt in de gym.


Aan de slag met Fitness in Terheijden


Hoe start je met fitnessen in Terheijden? Zodra je inschrijving compleet is plannen we een afspraak in om jouw doelen te bespreken. Vervolgens ga je samen met je persoonlijke fitnesscoach een op maat gemaakt plan maken om zo naar jouw doelstellingen toe te kunnen werken! Bij je inschrijving krijg je:

  • Persoonlijk fitnessschema
  • Evaluatie na 6-8 weken (inclusief bodymeting)
  • Persoonlijke toegangssleutel
  • Trainen buiten openingstijden
  • Personal fitness coach

Aanbod Fitness in Terheijden

In de fitnessruimte van onze gym in Terheijden bieden we verschillende soorten apparatuur aan waar je tijdens je training fanatiek gebruik van kunt maken! Zo kan je gebruik maken van onze fitnessapparatuur van de TechnoGym lijn, verschillende cardio apparatuur zoals een roeier, assault bike en loopband. Ook staan er 3 powercages en een groot dumbell rek met verschillende gewichten. Een training in de fitnessruimte bij ons in Terheijden, daar kom je niks tekort!


Waarom Fitness in Terheijden?

Bij ons in de gym ben je van alles voorzien om jouw trainingsdoelen te bereiken! Naast dat je na inschrijving je direct start met jouw persoonlijke fitness plan, is onze fitnessruimte ook beschikbaar voor jou naast de reguliere openingstijden. Met je persoonlijke sleutel die je bij inschrijving ontvangt is onze fitness in Terheijden altijd toegankelijk voor jou op: Maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 06:00 tot 14:00 uur!

Klaar om te werken voor een gezonder en fitter lichaam? Fitness in Terheijden bij To The Max biedt jou die kans, vandaag al! Plan een gratis en geheel vrijblijvende proefles of wandel gewoon een keer bij ons binnen of bel direct naar 06-16727601.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..