Sportschool in Oosterhout

Sportschool in Oosterhout

Ben je op zoek naar een toegankelijke sportschool  in omgeving Oosterhout? Dan ben je bij To The Max gym precies op het juiste adres! In onze sportschool bieden wij tal van mogelijkheden op het gebied van training. Denk bijvoorbeeld aan een gevarieerd aanbod aan groepslessen, personal training & voeding, lifestyle coaching en het gebruik kunnen maken van professionele fitnessapparatuur.
Sportschool in Oosterhout    Sportschool in Oosterhout en omgeving

Waarom trainen bij To The Max Gym?

Iedereen is welkom en er zijn veel mogelijkheden op het gebied van sport bij To The Max Gym. Onze locatie is gevestigd in Terheijden, op nog geen 15 minuten afstand van Oosterhout. Onze sportschool in omgeving Oosterhout biedt jou veel mogelijkheden op het gebied van sport. Wil je bijvoorbeeld werken aan je conditie of sterker worden? Of wil je lekkerder in je vel zitten en wat extra kilo’s eraf trainen? Samen met onze ervaren en enthousiaste coaches helpen we jou graag mee om jouw sportdoelen te realiseren.
 

Personal training omgeving Oosterhout

Bij To The Max Gym bieden we naast ons diverse aanbod aan groepslessen en de mogelijkheid tot de fitnessruimte, 1-op-1 coaching en training. Samen met één van onze ervaren personal trainers ga jij aan de slag met jouw persoonlijke doel. Wil jij bijvoorbeeld beter worden in kickboksen? Je hardloop skills verbeteren of sterker worden? Welk persoonlijk doel jij ook hebt, wij helpen je bij To The Max Gym om dit te realiseren.

Personal Fitness bij To The Max Gym

Binnen onze sportschool bieden we je onder begeleiding van één van onze coaches een persoonlijk fitnessplan. Onze trainingslocatie vlakbij Oosterhout beschikt over een divers aanbod aan: TechnoGym apparatuur, 3 powercages, assault bikes/roeiers/loopband. Samen met jouw persoonlijke coach werk je naar jouw persoonlijke doel aan de hand van een op maat gemaakt fitnessplan. Bij To The Max ervaar je hoe het is om professionele en persoonlijke begeleiding te krijgen op het gebied van training.

Ons aanbod aan groepslessen

Naast personal training en fitness hebben we ook een gevarieerd aanbod aan groepslessen. Zo heeft onze sportschool 15 verschillende groepslessen die opgedeeld kunnen worden in kracht-mobiliteit en cardiotrainingen. Zo bieden we o.a. kickbokslessen, bokszaktrainingen, bodyshape, flexibility, endurance en hardlooptrainingen. We bieden nog veel meer uitdagende groepslessen! Wil je een compleet inkijkje in ons aanbod? Klik dan hier.


Sportschool omgeving Oosterhout

Ben je toch wel nieuwsgierig geworden naar wat To The Max Gym jou te bieden heeft? Wij verwelkomen jou graag in een 1e vrijblijvende proefles op onze sportschool vlakbij Oosterhout. Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor een gratis proefles. Mocht je bijvoorbeeld eerst nog meer informatie willen, vul dan het contactformulier in of bel rechtstreeks naar 06-16727601. Wellicht zien wij elkaar binnenkort!

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..