Personal training in Terheijden

Bij To The Max gym zijn we een toegankelijke trainingslocatie in Terheijden voor iedereen die wilt werken aan zijn of haar gezondheid! We bieden een compleet aanbod aan trainingsmogelijkheden aan.

Zo kan je bij ons terecht wanneer je je kracht-en conditie wilt verbeteren door gebruik te maken van groepslessen, fitness, lifestyle coaching of  personal training. Of je nu gebruik maakt van personal training, onze fitnessruimte of deelneemt aan de groepslessen in onze gym in Terheijden, we willen dat je je bij To The Max Gym thuis voelt!


Personal Training in Terheijden

Met personal training bij To The Max gym in Terheijden ben je aan het juiste adres als met professionele begeleiding je trainingsdoelen wilt behalen! Beter in je vel zitten, gezonder leven of werken aan jouw kracht en conditie? Als je met personal training wilt beginnen bij To The Max gaan we na jouw aanmelding direct aan de slag! Hoe ziet jouw ideale trainingsweek eruit op basis van je doelstellingen? Wat is er voor nodig om dit te behalen? Toewerken naar een doel vraagt commitment en doorzettingsvermogen, samen met je persoonlijke trainer ga je deze uitdaging aan!


Gezond en fit met Personal Training in Terheijden

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden of personal training in Terheijden iets voor jou is? Wacht niet langer om te beginnen aan jouw trainingsdoelen! Meer info en/of direct willen beginnen? Neem contact met ons op door het onderstaand contactformulier in te vullen of bel direct naar 06-16727601.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!
Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment
Een moment geduld aub..