Personal training in Oosterhout

Wil je een gezondere levensstijl en beter in je vel zitten, maar heb je totaal géén idee waar je zou moeten beginnen? Dan is Personal Training bij To The Max Gym in Oosterhout  en omgeving het juiste adres voor jou! Maak van jouw dromen en sportdoelen werkelijkheid. Lets go!


Kennismaken met To The Max Gym

Wij als To The Max Gym zijn gevestigd in Terheijden, in omgeving Oosterhout op nog geen 15 minuten afstand. Wij bieden een professionele en toegankelijke trainingslocatie met een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden. Bij To The Max ben jij geen nummertje, maar staat trainen met persoonlijke aandacht voorop!


Personal Training in Oosterhout en omgeving

Samen met jouw personal trainer ga je aan de slag met een trainingsplan wat past bij jouw trainingsdoel. Het zal niet zonder slag of stoot gaan, uiteindelijk gaat niets vanzelf! Maar.. je bent niet alleen natuurlijk! Samen met jou gaan we kijken naar hoe jouw ideale trainingsweek eruit gaat zien om zo het meest gewenste resultaat te behalen.

Op zowel fysiek als mentaal gebied zoeken we in de training de uitdaging op. Uiteindelijk ga je door het consistent trainen met jouw personal trainer beter in je vel zitten en je fitter voelen. Door te starten met personal training in Oosterhout en omgeving ga je zowel fysiek als mentaal positief vooruitgang boeken!


Wat is er mogelijk?

Aan de hand van jouw trainingsdoel en gewenste resultaat, maken we een trainingsplan. We hebben o.a. specialismes in kracht-en conditietraining, kickboksen en crossfit. Ook hebben we in de personal trainingssessies extra aandacht voor mobiliteit! Naast Personal Training helpen we jou ook met een op maat gemaakt voedingsplan. Zo sluiten de trainingen en jouw eetpatroon zo goed mogelijk op elkaar aan om het beste resultaat te krijgen binnen jouw trainingsdoelen!


Gezond en fit met personal training in Oosterhout

Wacht niet langer om een begin te maken aan een gezondere levensstijl en een fitter lichaam. Bij To The Max staan wij voor jou klaar om jouw droom werkelijkheid te laten worden. Heb je nog vragen over een Personal Training vlakbij Oosterhout, neem dan contact met ons op of bel direct  naar een van onze personal trainers.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..