Fitness vlakbij Oosterhout

Kom je uit de buurt van Oosterhout en zoek je een fijne en professionele fitnessruimte in de buurt? Dan is onze sportschool To The Max Gym op nog geen 15 minuten vlakbij Oosterhout, de beste optie voor jou! Naast ons diverse aanbod aan groepslessen, personal training en lifestyle coaching bieden we zowel tijdens als naast de openingstijden de mogelijkheid en toegang tot onze fijne fitnessruimte.


Kennismaken met To The Max Gym

Bij To The Max gym bieden we een compleet aanbod aan trainingsmogelijkheden! Zo kan je bij onze trainingslocatie vlakbij Oosterhout terecht voor groepslessen gericht op het versterken van kracht-en conditie, personal training, lifestyle coaching en fitness! In onze sportschool hebben we ervaren trainers die jou zowel in de groepslessen als daarbuiten aandacht hebben voor jou als persoon en daarbij jouw doelstellingen op het gebied van training.


Fitness vlakbij Oosterhout

Onze trainingslocatie in de buurt van Oosterhout is voor iedereen toegankelijk en heeft naast groepslessen en personal training ook een toegankelijke fitnessruimte! Bij To The Max train je in een private gym onder begeleiding van één van onze ervaren coaches. Binnen deze gym vlakbij Oosterhout sta je er nooit alleen voor! Onder begeleiding van een ervaren coach ga je werken aan je persoonlijke fitnessplan. Je krijgt een op maat gemaakt fitness schema waarmee je lekker aan de slag kunt.To The Max gym is een toegankelijke trainingslocatie in Oosterhout en omgeving waar je persoonlijk begeleid wordt en er een prettige sfeer hangt. Onze ervaren trainers helpen jou graag in het behalen van jouw doelen en coachen je ook om resultaten te behouden.

Je krijgt hierbij:
  • Onbeperkt toegang tot de fitnessruimte
  • Intake (inclusief bodymeting en het bespreken van de resultaten)
  • 6 tot 8 wekelijkse check-up
  • Gratis fitness schema
  • Persoonlijke fitness coach
  • Trainen wanneer je wilt met je persoonlijke sleutel


Aanbod binnen onze fitnessruimte

In onze fitnessruimte binnen onze trainingslocatie vlakbij Oosterhout, kan je gebruik maken van verschillende soorten professionele apparatuur.  Zo hebben we een compleet aanbod aan fitness apparatuur van de TechnoGym lijn, de beschikbaarheid van 3 powercages, verschillende cardio apparaten zoals een roeier, assaultbikes en een loopband. Ook hebben we een compleet dumbell rek met een divers aanbod aan gewichten. Zo kom je tijdens je trainingen bij To The Max Gym in de fitness niets tekort!


Waarom fitness vlakbij Oosterhout?

Bij To The Max Gym is niemand een nummer en staat persoonlijke aandacht voorop! Je hebt van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 22:00 uur s’avonds en in het weekend van 06:00 tot 14:00 uur s ’middags toegang tot onze fitnessruimte!

Je krijgt van ons een persoonlijke sleutel die je ontvangt bij je inschrijving, waardoor je ook buiten openingstijden toegang hebt tot onze fitnessruimte. Om de 6-8 weken heb je een 1 op 1 sessie samen met je persoonlijke trainer om je resultaten te evalueren, zodat je weer stappen vooruit kunt maken!

Vraag een gratis proefles aan voor fitnessen vlakbij Oosterhout  via onderstaand formulier of bel direct naar To The Max Gym.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..