Personal training vlakbij Breda

Wil jij afvallen, sterker worden of meer spiermassa opbouwen? Maar is de motivatie ver te zoeken? Met personal training van To The Max Gym in de omgeving van Breda worden jouw doelen bereikt! Ontwikkel jezelf en zit lekkerder in je vel.

Een aantal redenen om te kiezen voor personal training bij To The Max Gym:
 • Gewicht verliezen
 • Verbeteren van conditie
 • Voor een strakker lichaam
 • Sterker worden
 • Opbouwen van spiermassa
 • Herstel van blessure
 • Goed voor je mind

Personal training is een investering waar je je hele leven profijt aan zal hebben. Samen zorgen wij dat jij je doelen bereikt. Maar dat is niet het enige! Ontwikkel je kennis in sport en gezondheid.

De voordelen van een personal training vlakbij Breda;
 • Veilig trainen
 • Motivatie
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Voedingsschema
 • Persoonlijke aandacht
 • Flexibel trainen

Iedereen is van harte welkom, met of zonder ervaring.


Kosten van een personal trainer

De kosten van een personal training bij To The Max Gym in de omgeving van Breda staan niet vast. Wij werken met verschillende pakketten. Een personal training is op jouw wensen en doelen afgestemd. Hierbij stellen we een persoonlijk pakket voor jou samen. Daarnaast werken wij met verschillende lidmaatschappen.Wat kan je verwachten van onze personal training Breda?

Personal training is een 1 op 1 training met een van onze professionele coaches. De coach gaat jou begeleiden bij het trainen en zorgt voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Samen maken wij een persoonlijke plan om jouw doelen te bereiken. Voorbeelden van doelen kunnen zijn; gewichtsverlies, krachttoename, conditie verbeteren, spieropbouw en het tegengaan van blessures.

Het is belangrijk samen te kijken naar een realistische aanpak. Vaak moeten er aanpassingen worden gedaan aan jouw huidige leef- en sportstijl om jouw doelstellingen te kunnen behalen. We onderzoeken samen in hoeverre je dit wilt en kunt aanpassen om naar een zo goed mogelijk resultaat te streven.

Jouw persoonlijke coach gaat je motiveren en uitdagen, zodat je alles uit jezelf haalt. Met personal training voorkom je blessures, leer je de juiste trainingstechnieken en heb je altijd iemand om al je vragen aan te stellen.
Personal training Breda     Personal training in Breda en omgeving


Duo en small group personal training Breda

Wil je liever samen met je partner, vriend(en) of familie een personal training in de omgeving van Breda volgen? Dat is mogelijk! Al zijn jullie doelen totaal het tegenovergestelde. Tijdens de intake bespreken we de gewenste resultaten en aansluitend daarop maken we een passend plan en gaan we aan de slag!

Voordelen van een duo en small group personal training vlakbij Breda:
 • Deel ervaring en bereik doelen
 • Ervaar steun van jouw medesporters
 • Deel de kosten
 • Lach, zweet en train samen

Heb jij momenteel een sportabonnement? En zo ja, hoe vaak ga je ook daadwerkelijk naar de gym? Personal Training bij To The Max Gym vlakbij Breda is een inverstering waar je levenslang profijt aan zal hebben.  Aarzel niet! Iedereen is bij ons welkom! Neem direct contact op via info@tothemaxgym.nlof bel of stuur een appje naar 06-167276601 en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Start nu met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN. Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid
Start now!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..