Sixty fit

AGE IS JUST A NUMBER

Iedereen wordt een dagje ouder, gelukkig! Gezondheidsklachten zoals een pijntje hier, pijntje daar horen daarbij. Blijf in beweging en kom bij ons trainen in groepsverband. Wij zorgen dat pijntjes worden voorkomen, verminderen of genezen. De training is speciaal ontwikkeld voor mensen ouder dan 50 jaar. De oudste Sixty Fit buddy is 83 en hier zijn we ontzettend trots op! De training is geheel aan te passen naar niveau, zodat écht iedereen mee kan doen.

Wanneer is de les? 
De Sixty Fit les wordt woensdag en vrijdag van 10:00u tot 11:00u gegeven.

Typerend voor de Sixty Fit:

  • Kracht en conditie
  • Mobiliteit
  • Evenwicht
  • Ontspanning


De kracht van de Sixty Fit les
De les duurt 60 minuten en is in verschillende fases opgebouwd. De volgende elementen komen terug tijdens de training:

  • Mobiliteitsoefeningen voor enkel, knie, heup, schouder, nek, ellenboog, pols waardoor je deze gewrichten soepeler kunt bewegen.
  • Evenwicht in fysieke en mentale gesteldheid.
  • Krachtoefeningen voor het hele lichaam. Word bijvoorbeeld sterker in je benen, waardoor je langere afstanden “pijnvrij” kunt wandelen.
  • Uithoudingsvermogen verbeteren om vol energie door het leven te gaan.
  • Ontspanning en ademhalingsoefeningen voor lichaam en geest aan het einde van iedere les.

Haal kracht uit de “Sixty Fit”les en geniet van jouw week!

Start met het behalen van jouw PERSOONLIJKE DOELEN? Laat je gegevens achter voor een GRATIS INTAKE!

Kennismaken!

ONZE LEDEN AAN HET WOORD:

4.9 / 5
Niet zomaar een sportschool, maar één met de beste persoonlijke begeleiding en buitengewone prettige en gezellige sfeer. Het maximale uit jezelf halen begint bij jezelf, maar met de juiste begeleiding en enthousiasme is en blijft de motivatie nog hoger met als doel het behalen van een nog beter resultaat.
Maurice Shalks Personal training
Deze sportschool is niet als een andere sportschool , deze is gewoon top! Je wordt behandeld als persoon en niet als “de volgende in de rij die komt sporten”. Erg professioneel, leuke lessen en fijne trainers. Je voelt je echt thuis. Ik ben verhuisd naar Breda maar blijf hier sporten, want ik vind het hier echt fijn!
Soraya van elewout BBB full-body
Het TTM aanbod is heel gevarieerd en geschikt voor jong / oud, beginner of professioneel. Maar vooral uniek is de open en vriendelijke sfeer. Ook al ga je nog zo diep: alleen maar blije gezichten!
MixedMediaMike TTM

Iedereen is welkom bij TTM

To The Max Gym is gevestigd in Terheijden, maar dat wil niet zeggen dat al onze leden hier ook vandaan komen. Wij zijn er trots op dat iedereen zich thuis voelt bij TTM. De buddy’s komen onder andere uit; Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Terheijden, Teteringen, Wagenberg en Zevenbergschenhoek!

Copyright © 2022 All rights Reserved by To The Max Gym
Website gerealiseerd door WebSentiment

Een moment geduld aub..